Arama sonuçları: *

1. S

Abdullah Abi’den Önemli Duyuru!

Al sat yapanların çok sıcak yatacak yerleri var, giderek ısıtıyorlar aldıkları hayır dualarıyla 😅
  2. S

Sınerjiden aldıgım bilgisayar sipariş iptal edilmiş

Kimseye kart bilgileri, hesap bilgileri, diğer bilgileri vs paylaşma. Aman, kimin ne olduğunu bilemezsin. Fırsattan istifade etmek isteyen biri çıkabilir. Umarım sorunun çözülür.
  3. S

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

Bu sistem, bu fiyata mükemmel ötesi olmuş. Almışken az bir farkla 11600K seçilirse çok daha iyi olur bence.
  4. S

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

Hocam R5 3600 ile X570 anakart aldım. Bir tek işlemciyi değiştim. İntel'e teşekkürler 5600X sahibi yaptı beni :D
  5. S

DA S2 Çıktı. (9000 TL)

Moderatöre rapor et var bak mesajının alt kısmında.
  6. S

HaQQuS'un Yeni Önerdiği İzoly Sistem Hk. Düşünceleriniz?

Bu resimdeki PSU 400 WATT yazıyor olsa bile yanlış yazıyor orada. 12*29A = ??? Tabii ki 348 WATT. Yalnız video açıklamasında şu yazıyor: Güç Kaynağı İzoly C220 700W 80+ 120mm Fan 3xSata 2xIDE PSU Bilemedim. Tabii ki PSU güvenilirlik konusunda kendini konuşturur, videoda sıkıntı yaşatmaz demiş...
  7. S

REİS TOPLAMIŞ GİNE. (ENGİN DEDE ) 3060Tİ ve A320M S2H

Olur mu ekran kartını RTX 4000 (ya da yenisi adı her ne olacaksa) serisi beklemeliyiz ve en pahalısını almalıyız. İşlemci bile fazla olmuş Athalon taksak da olur, modeli fark etmez nasılsa. o_O o_O :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  8. S

REİS TOPLAMIŞ GİNE. (ENGİN DEDE ) 3060Tİ ve A320M S2H

Bu videodaki adam kesinlikle TROL! Sistem efsane darboğaz yapacağı gibi ekran kartını da stoklar tükendi yazısına bakmadan alıyor maşallah.
  9. S

Engin abi fanı 1080 ti'a dönüştürüyor 😳

Bu galiba. İzliyorum bakayım güldürmeyi becerebilecek mi? 11:29 dakikasından itibaren "çok ısındı mıydı hemen bir havalandırma" deyip yan kapağı açması efsane. Bir buraya güldüm. Efsane kazık bir fiyata kasa toplamış helal olsun kendisine.
  10. S

Komik videosu varsa gönder linki onu da izleyeyim.
  11. S

Öyle deme ben çok beğendim gülmek için bir daha izleyeceğim.
  12. S

Bu sistemi alırsak videonun sonundaki karıncalı ekranın üzerinde yazan the end var ya, yazıyı kaldır karıncalı görüntü var ya. Bu sistem ile o karıncalı görüntüyü bile alamayız. :ROFLMAO::ROFLMAO: Ekran kartının fanlarını ekran kartı sanmış garibim acıdım vallahi.
  13. S

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Kesinlikle haklısın, onu da yanlış anlamışım gece gece. Örnek olarak yazmış meğerse.
  14. S

OOOO ben çok yanlış bakmışım olaya, yeni sistem çıkaracak sanıyorum. Bu çok eski bir konuymuş. Pardon diyip çekileyim ben.
  15. S

Belki yeni müşterilere lazım ve tekrar neden olmasın? Ancak ekran kartı C sınıfı demiş sanırım daha düşük bütçeli yani 2070 olmayacak galiba. Olursa GTX 1600 serisinden olur tahminimce.
  16. S

Da sistem 3 satmak istiyorum. Ne kadar eder?

Sadece parça satışından haberiniz hiç olmadı anlaşılan, toptan satarsa elbette 10 K fiyatı göremez.
  17. S

Da sistem 3 satmak istiyorum. Ne kadar eder?

Satmasını bilirsen 10K'ya parça parça satarsın.
  18. S

Önüne gelen youtube kanalının bilgisayar toplama profesörü olması

İroni olduğunu sanmıyorum. Tamamen cahil kendisi. Yorumlarda haklı şekilde eleştirilere de yüzsüz yüzsüz cevaplar atmış belli ki.
  19. S

Aldığım sistemten fazlalık kablolar çıktı

İyi yapmışsınız, sonradan sorun çıkmazdı ama gereksiz kabloyu da takmaya ne gerek var. Sizin PSU zaten doğrudan uyumlu ekran kartına.
  20. S

Aldığım sistemten fazlalık kablolar çıktı

Bu ara kablo 8 pin güç çıkışı olmayan PSU'lar için değil mi, yani 6+6 pini 8 pine çeviren? Sizin PSU'dan 6+2 yani 8 Pin çıkışınız zaten var. Niye araya ara kabloyu attınız ki. Doğrudan 8 pin olarak takın. Gereksiz kablo artışı yapmışsınız. İlk resimdeki doğru bir bağlantı modeliydi.
Top Bottom