Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Pch goat V2 hakkında düşünceleriniz

işte problem bu alıcısı var çünkü gidip fiyatına bakmadan alamıyor adam bakıyor bu haliyle bile hala 3 lira karlı adam aslında ihtiyacı olan kkişinin 5 lira karının 3 lirasının peşine düşmüş niye üsttekine diş geçiremiyor alttakilerin kanını emiyor klasik türk düşünce tarzı üsttekini yalayım...
  2. bqrr0595

🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM BUGÜN YAYINDA🔥🔥

30 saniyelik bi event için yine 4 gün konusucaz burda otobotlar çekicek sistemleri evi mağzaya yakın olan 3 5 kişii de elden alacak biz sahibindende görürüz sistemi
  3. bqrr0595

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

olm 10 dakka önce foruma üye olmuşsun neyin köpeği kemiği la sana noluyor
  4. bqrr0595

Yeni DA sistem ne zaman gelir?

sana ne zamana lazım
  5. bqrr0595

Çözüldü✓ özelleştirmeli haqqus hazır sistem

5500 yeter o 6600 e 5600 gereksiz olur ssd senin keyfin ama işlemcisi yeterli
  6. bqrr0595

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

zaten alamıycaz botları kuran bekliyor :D sahibindene düşer yarın :D
  7. bqrr0595

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

umarıım itopya olmaz yani bıktım bu rezil altyapılı siteden
  8. bqrr0595

50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

net kargo nemiş ya bende bi bluetooth dongle aldım 3 gündür gebze merkezde bekliyor görünüyor müşteri hizmetleri bildiriyorum ilgili birime diyip diyip duruyor kıl oldum firmaya
  9. bqrr0595

eski konuymus beyler benim hatam googlelayınca ora geldi
  10. bqrr0595

teknopatta konu açmış zekinin biri
  11. bqrr0595

Donanım Arşivi yeni sistem geliyor olabilir

apu sistem gelir agalar kasmayın
  12. bqrr0595

VOK SİSTEM GELİYOR..

algı ne yav arkadas tutturdunuz algı da algı algıda algı ekonomi belli dir arz talep maliyet, maliyet yüksek talep yüksek ürün sayısı az ne bekliyorsunuz algı diyorsunuz ben sizi anlamıyorum ya ithalat yapan şirketlerin bile durumu ortada geçtikleri sipariş adetleri bile düşük kalıyor elin...
  13. bqrr0595

VOK SİSTEM GELİYOR..

hay ağzın bal yesin gardasım yav beklentiye girmeyin iyi şeyler olacak diye olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsiniz ama kötüyü beklemeyi de öğrenin hayatınızda küçük dostlarım hayat herzaman size profiterol vermez bazende isotlu çiğ köfte vereblir
  14. bqrr0595

VOK SİSTEM GELİYOR..

beklenti içinde oldukları için agresifleşiyorlar beklenti içinde olan insan zayıftır karşıdan bişey bekliyorsan dik duramıyorsun demektir yani bunu çok istiyorum basar parayı alırım diyemeyen insandır bu durumda bunun olmaması durumda çaresiz kalacağı düşüncesinin verdiği korku bile...
  15. bqrr0595

VOK SİSTEM GELİYOR..

reklamlık bi durumları yok ki zaten ülkedeki tedarikçi firma sayısı belli geri kalanı 3 5 çakal paralel ithalatçı, güven sağlanmış firmalarla çalısıyorlar bu sistemleri yapanlar zaten yapsa bile dediğinizi 10 20 kasa promosyon oluyor onu da bot kurup alan al satcılar kapıyor ki geliş...
  16. bqrr0595

VOK SİSTEM GELİYOR..

çocukça hayalleri var elleşme 2060 parasına 3060ti lı sistem bekleye dursunlar gerçek hayatta hiç kimsenin zararına iş yapmayacağını kavrayamamışlar daha belliki doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış :)
  17. bqrr0595

Ana Konu MD3 Sistem ÇIKTI! 6999TL

bitti geçmiş olsun
  18. bqrr0595

MD3 Sistem Tahminleri

asdffs senden bahsediyoz burda reyiz ayarlarsın sen bişeyler işini bilirsin sen :) cıngılı belzz olsun cocukların
  19. bqrr0595

MD3 Sistem Tahminleri

2 tane sarma evde var zaten bitane 2060 3 tane olunca kalıyor israf 1 tane sar temiz olsun bizim olsun doymazsak bidaha alırız :)
Top Bottom