Neler Yeni

VOK SİSTEM GELİYOR..

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
çocukça hayalleri var elleşme 2060 parasına 3060ti lı sistem bekleye dursunlar gerçek hayatta hiç kimsenin zararına iş yapmayacağını kavrayamamışlar daha belliki doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış :)
Hocam ben hiç öyle düsünüyorum. Sistem dizen kişi geliş fiyatından biraz yüksege bile dizse kaybı olmayacagı için yapılabilir. Hakeza bu ona reklam olarak geri döneceği için para kazanmak bile göz ardı edilebilir.

arisaka

80+ Bronze
Bak kardeş İddaa ediyorum. En geç martın sonuna kadar rtx 3060 lı hazır sistemler 10.999₺ ye kadar düşecek piyasada
Aynen dostum düşecek. Senin gibi biri vardı forumda günlerce 3050 sistemler 8K, 3060 sistemler 10K olacak sabredin diye benimle tartışmaya giriyordu. Hatta 3050 çıkarsa TR de 7.5K dan aşağı satılmaz diyordum benimle dalga geçiyorlardı ''250$ msrp kart 7.5K olmaz'' diye.

Şuan o arkadaşlar yazdıklarıma cevap vermiyor...

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Alan alır bu tarz tartışmalar saçma sistem çıktığında fiyatını göreceğiz

arisaka

80+ Bronze
çocukça hayalleri var elleşme 2060 parasına 3060ti lı sistem bekleye dursunlar gerçek hayatta hiç kimsenin zararına iş yapmayacağını kavrayamamışlar daha belliki doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış :)
Farkındayım, çok komik hayalleri var ve bunun olmayacağını söyleyenleri de farklı şeylerle suçluyorlar. Sıkıntı yok yaşları 15-18 arası ergen topluluğu çok da ciddiye almamak lazım.

Mert555

80+ Bronze
Farkındayım, çok komik hayalleri var ve bunun olmayacağını söyleyenleri de farklı şeylerle suçluyorlar. Sıkıntı yok yaşları 15-18 arası ergen topluluğu çok da ciddiye almamak lazım.
Haklısınız kapatalım konuyu hocam.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Hocam ben hiç öyle düsünüyorum. Sistem dizen kişi geliş fiyatından biraz yüksege bile dizse kaybı olmayacagı için yapılabilir. Hakeza bu ona reklam olarak geri döneceği için para kazanmak bile göz ardı edilebilir.
reklamlık bi durumları yok ki zaten ülkedeki tedarikçi firma sayısı belli geri kalanı 3 5 çakal paralel ithalatçı, güven sağlanmış firmalarla çalısıyorlar bu sistemleri yapanlar zaten yapsa bile dediğinizi 10 20 kasa promosyon oluyor onu da bot kurup alan al satcılar kapıyor ki geliş fiyatının biraz yükseği bile bu arkadaşların hayallerini karşılamıyor 3060 ti bekliyor adam 700 euro bu kartın maliyeti parakende satısı da 799 euro 700 euro 10200 lira zaten buna işlemci koycak ana kart koycak ram koycak ssd koycak adam ama 10k11k ya bu sistemi bekliyor adam istiyorki adam zararına versin kasayı yapmazlar bunu anlatmak istiyoruz ama negatif likle suçlanıyoruz bunu söylediğimizde beklenti içine girmeyin diyoruz gelirse dediğiniz daha mutlu olursunuz beklenti içinde olmak insanı kırılgan yapar bu agresiflik de o yüzden polyannacılık oynamaya gerek yok inş gelir tabi

Son düzenleme:

Mert555

80+ Bronze
Haklısınız kapatalım konuyu hocam.
Sonuçta herkesin bir beklentisi vs. var piyasa ortada görebilen görüyor göremeyen göremiyor. Demekki bazıları kör YA DA FİYAT ALGISI yapmak istiyor VEYA TALİMAT alıyor. gibi gibi bilemeyiz. Değil mi hocam @arisaka

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Aynen dostum düşecek. Senin gibi biri vardı forumda günlerce 3050 sistemler 8K, 3060 sistemler 10K olacak sabredin diye benimle tartışmaya giriyordu. Hatta 3050 çıkarsa TR de 7.5K dan aşağı satılmaz diyordum benimle dalga geçiyorlardı ''250$ msrp kart 7.5K olmaz'' diye.

Şuan o arkadaşlar yazdıklarıma cevap vermiyor...
BAK BEN BURADAYIM. FİYAT DÜŞTÜĞÜNDE SENDE BURADA OL.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
beklenti içinde oldukları için agresifleşiyorlar beklenti içinde olan insan zayıftır karşıdan bişey bekliyorsan dik duramıyorsun demektir yani bunu çok istiyorum basar parayı alırım diyemeyen insandır bu durumda bunun olmaması durumda çaresiz kalacağı düşüncesinin verdiği korku bile agresifleşmeye yeter bu kadar saldırgan olanların birçoğunun elinde bilgisayar yok diğerleri de dedikleri gibi alsatcı tayfa benim umrumda olmaz 3 sene daha oynarım bu sistemle elimden cıkarır yenisini alırım ekonomik olarak bağımsızım çünkü ama arkadaşların hayatı öğrenmemesine vermek gerek o konuda haklısın seninde sinirlenmemeni rica ediyorum bu onların şu anda tek çıkar yolları

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,162
İsim
Diyarhan
Beyler kendinizi her zaman kötüye alıştırın yoksa üzülürsünüz.

Mert555

80+ Bronze
BAK BEN BURADAYIM. FİYAT DÜŞTÜĞÜNDE SENDE BURADA OL.
11k şuanda zor hocam 1 ay sonra da zor gibi az stok var onuda bu fiyattan çıkarmazlar ha böyle de kar ederler mi ederler ama çıkmaz yani fiyat algısını yükseltmek istiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ethereumda ki düşüş bu seyirde devam ederse sürprizle karşılaşadabiliriz ama zor.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Şuan japonyadan arkadaşlarla konusuyorum ikinci el piyasasında rtx 3060 lar 3 4 bin TL den gidiyormuş temiz

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Beyler kendinizi her zaman kötüye alıştırın yoksa üzülürsünüz.
hay ağzın bal yesin gardasım yav beklentiye girmeyin iyi şeyler olacak diye olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsiniz ama kötüyü beklemeyi de öğrenin hayatınızda küçük dostlarım hayat herzaman size profiterol vermez bazende isotlu çiğ köfte vereblir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom