kopatbir55
80+
Dahası
Naptın aldınmı hacı
Naptın aldınmı hacı
Sabahtan gitmiştin sen deilimiNaptın aldınmı hacı
olm 10 dakka önce foruma üye olmuşsun neyin köpeği kemiği la sana noluyoral-sat yapamamak zoruna gitti galiba? Siizin gibi insanlar yüzünden ihtiyaç sahibi insanlar yararlanamıyor. Git başka yerde kemik ara.
Normalirsaliyede ürünlerin fiyatı 0 TL yazması normal dimi
Naptın aldınmı hacı
aynen alabildimSabahtan gitmiştin sen deilimi
Liste isim yazma falan olmus ne zaman isim yazilmaya baslandiaynen alabildim
hayırdır olum molum sana noluyor asılolm 10 dakka önce foruma üye olmuşsun neyin köpeği kemiği la sana noluyor
Soruma cevap verirsen sevinirimListe isim yazma falan olmus ne zaman isim yazilmaya baslandi
sonuca ulaşabildiniz mi hocam aynı sorunu yaşıyorumBeyler ben sistemi sipariş ettim hatta ram stopu tükendiğinden ramde ekledim hesabımdan para çekildi ancak sipariş gözükmüyo sıkıntı olurmu
Şuan ödeme dekontu gözükmüyor ödeme daha onaylanmadı galiba normal mi? Para limitten düştü amaHiç sıkıntı yapma. Yarın hala görünmüyorsa ilk iş İtopyaya ödeme dekontunu gönder. Onlar halleder gerisini.
Yok hocam maalesef yarın sabah arayacağım umarım çözüm bulurlar ama bu kadar yoğunluk olunacağını bildikleri halde sistemsel bi hata olması gerçekten çok saçmasonuca ulaşabildiniz mi hocam aynı sorunu yaşıyorum