Caiqen
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
hemen aciyorum mardesim@Abdullah Hacıgül İtopyayla konuşup foruma özel stok açtırma imkanın varmı abi çok almak istedim 30dk uğraştım alamadım.
hemen aciyorum mardesim@Abdullah Hacıgül İtopyayla konuşup foruma özel stok açtırma imkanın varmı abi çok almak istedim 30dk uğraştım alamadım.
Her sepete eklediğimde fiyat ve stok değişikliği gibi bi saçma bir uyarı verdi sonra artık ürün yayından kaldırıldı demeye başladıEvet ilk dakikalar banada oyle hatarlar vermisti ram degistek istemedim denedim denedim ve sonuc 2 saat çöp+ parmak ağrisi sayfa yenilemekten tek basima 2 telefon birden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12ayda bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2saat sayfa yeniledim yine alamadim
19.12 de goodram 3600mhz ile aldım. En az 20 kere sipariş silinip tekrar eklemişimdir.evet bu kısım acaip garip geldi bana. goodram 3600 olanın stoğu bitince ram bitti uyarısı patlatmış sistem alanların devamı hep gskill 3200mhz ram olan 300 küsür TL ödeyerek almış. goodram stoğunu yanlış mı girdiler anlamadım. sistem bu yüzden mi stok bitti uyarısı patlattı ilk. satın alanların gönderilere bakıyorum, 8700 alabilen'den daha çok 9000 küsüre ram değişikliği ile alanlar çoğunlukta. itopya yine kampanya yaparken eline yüzüne mi sıvaştırdı anlamadım. @Abdullah Hacıgül
Benimde 2-3 saat sürekli denediğim zamanlar olmuştu ama md3 te 20 dk da alabilmistim2saattir sayfa yenileyip sepete ekliyorum
evetirsaliyede ürünlerin fiyatı 0 TL yazması normal dimi
bu durumu yBeyler ben sistemi sipariş ettim hatta ram stopu tükendiğinden ramde ekledim hesabımdan para çekildi ancak sipariş gözükmüyo sıkıntı olurmu
İRSALİYEDE FİYAT OLMAZirsaliyede ürünlerin fiyatı 0 TL yazması normal dimi
al-sat yapamamak zoruna gitti galiba? Siizin gibi insanlar yüzünden ihtiyaç sahibi insanlar yararlanamıyor. Git başka yerde kemik ara.İtopyanın ne kadar rezil bir firma olduğunu Belirtilen stokta ve fiyatta web’de satılmadığını birkere daha gördük![]()
Formun yetkilileri bu şekilde konuşmak serbest mi 18 Yaş altındaki çol çocuk bizimle ne has ile böyle konuşuyor Kulaklarını çekmek lazımal-sat yapamamak zoruna gitti galiba? Siizin gibi insanlar yüzünden ihtiyaç sahibi insanlar yararlanamıyor. Git başka yerde kemik ara.