vKadirBey
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Çöpki nasıl çöp hemdeAymen öyle itopyanın çöp olduğunı bidaha anladım.Yazık vallaha. zamanım boşuna gitti.Sepetimdeki ürünü neden siliyosunki..
Çöpki nasıl çöp hemdeAymen öyle itopyanın çöp olduğunı bidaha anladım.Yazık vallaha. zamanım boşuna gitti.Sepetimdeki ürünü neden siliyosunki..
Alanlara inanıyorsun alamayanlara inanmıyorsun. Ben kimse alamadı demiyorum. Satılmadı demiyorum. Neyse.bak alanlar foto atıyor ....
Bizim ilde yok.hayır madem inanmıyorsun gidip mağazadan alsaydın ya?
evet bu kısım acaip garip geldi bana. goodram 3600 olanın stoğu bitince ram bitti uyarısı patlatmış sistem alanların devamı hep gskill 3200mhz ram olan 300 küsür tl ödeyerek almış. goodram stoğunu yanlış mı girdiler anlamadım. sistem bu yüzden mi stok bitti uyarısı patlattı ilk. satın alanların gönderilere bakıyorum, 8700 alabilen'den daha çok 9000 küsüre ram değişikliği ile alanlar çoğunlukta. itopya yine kampanya yaparken eline yüzüne mi sıvaştırdı anlamadım. @Abdullah HacıgülGSKİLL RAM ekleyerek satın aldımDaha kötü RAM'lere 320 lira ödedik ama olsun her türlü avantajlı fiyat
Emeği geçenlerin ellerine sağlık![]()
Bende anlamadım sonuçta girilecek stok belli ram sayısını yanlış mı hesaplamışlar anlayamadım.evet bu kısım acaip garip geldi bana. goodram 3600 olanın stoğu bitince ram bitti uyarısı patlatmış sistem alanların devamı hep gskill 3200mhz ram olan 300 küsür TL ödeyerek almış. goodram stoğunu yanlış mı girdiler anlamadım. sistem bu yüzden mi stok bitti uyarısı patlattı ilk. satın alanların gönderilere bakıyorum, 8700 alabilen'den daha çok 9000 küsüre ram değişikliği ile alanlar çoğunlukta. itopya yine kampanya yaparken eline yüzüne mi sıvaştırdı anlamadım. @Abdullah Hacıgül
Sanmam alan biraz zor iptal ederiptal olup 1-2 stok gelme durumu olur mu acaba
bence de vatan daha iyi en azından sepette f5 atıyorsun yani sepete eklemen yetiyor ve genelde şanslı olanlar değil başından beri uğraşanlar alıyorYemin ederim ilk çıktığı dakikadan beri 3-4 cihazdan f5 ley f5 leye sepete ekledim sildiler.Hata verdi sürekli.Alamadım. VATAN daha iyidi pc hocasını 1.5 saat sonra almıştım en azından bunda stok yok diyor hala.
ayrıyeten vatan sepettende silmiyodu..değerini bilicem bundan sonra VATANN![]()
Evet ilk dakikalar banada oyle hatarlar vermisti ram degistek istemedim denedim denedim ve sonuc 2 saat çöp+ parmak ağrisi sayfa yenilemekten tek basima 2 telefon birdenevet bu kısım acaip garip geldi bana. goodram 3600 olanın stoğu bitince ram bitti uyarısı patlatmış sistem alanların devamı hep gskill 3200mhz ram olan 300 küsür TL ödeyerek almış. goodram stoğunu yanlış mı girdiler anlamadım. sistem bu yüzden mi stok bitti uyarısı patlattı ilk. satın alanların gönderilere bakıyorum, 8700 alabilen'den daha çok 9000 küsüre ram değişikliği ile alanlar çoğunlukta. itopya yine kampanya yaparken eline yüzüne mi sıvaştırdı anlamadım. @Abdullah Hacıgül
12ayda birda v7 ne zamana gelir alamayanlar adına ne aralıkla geliyor böyle f/p sistemler
2saat sayfa yeniledim yine alamadim@Abdullah Hacıgül İtopyayla konuşup foruma özel stok açtırma imkanın varmı abi çok almak istedim 30dk uğraştım alamadım.
2saattir sayfa yenileyip sepete ekliyorumEskiden Md3 ü 22dk boyunca deneyip öyle alabilmiştim, insanlar neden pes ediyor anlamıyorum.