Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Yemin ederim ilk çıktığı dakikadan beri 3-4 cihazdan f5 ley f5 leye sepete ekledim sildiler.Hata verdi sürekli.Alamadım. VATAN daha iyidi pc hocasını 1.5 saat sonra almıştım en azından bunda stok yok diyor hala.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemin ederim ilk çıktığı dakikadan beri 3-4 cihazdan f5 ley f5 leye sepete ekledim sildiler.Hata verdi sürekli.Alamadım. VATAN daha iyidi pc hocasını 1.5 saat sonra almıştım en azından bunda stok yok diyor hala.
ayrıyeten vatan sepettende silmiyodu..değerini bilicem bundan sonra VATANN🙂

Sadece reklam olduğunu düşünüyorum O kadar uğraşmamıza rağmen alamadık web stok max 50 idi heralde 50 çıkarmı alanlrı toplasak 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: john
tam 18:01 de girdik sipariş onaylamaya bastıktan ilerisi gelmedi alan arkadaşlara hayırlı olsun

herkeste aynı durum kardeşimle 5 cihazdan yenileye yenileye elimiz kırıldı en az 30 kere sepete ekledik sepete girdiğimizde yok iptal oldu yok adres seçerken stok bitti hatası verdi itopyanın ***** internet sitesi yüzünden alamadık malesef mağazaya gidecek zamanım olsa paşalar gibi gider mağazadan alırdım.

arkadaşlar sistemi aldım fakat youtube yorumlarında biri power o kasaya yetmez, soğutucu o işlemciyi soğutmaz gibi bir şeyler yazmış, power suply değiştirip ekstra soğutucu almak gerekiyor mu sizce

Mağazaya gidebilsem gidersim net ama işte oturduğum yerde olmadığı için gidemedim

herkeste aynı durum kardeşimle 5 cihazdan yenileye yenileye elimiz kırıldı en az 30 kere sepete ekledik sepete girdiğimizde yok iptal oldu yok adres seçerken stok bitti hatası verdi itopyanın ***** internet sitesi yüzünden alamadık malesef mağazaya gidecek zamanım olsa paşalar gibi gider mağazadan alırdım.
Aymen öyle itopyanın çöp olduğunı bidaha anladım.Yazık vallaha. zamanım boşuna gitti.Sepetimdeki ürünü neden siliyosunki..

arkadaşlar sistemi aldım fakat youtube yorumlarında biri power o kasaya yetmez, soğutucu o işlemciyi soğutmaz gibi bir şeyler yazmış, power suply değiştirip ekstra soğutucu almak gerekiyor mu sizce
Siparişlerinde gözüküyor mu senin

Keşke Kocaeli de de İtopya mağaza açsa. Sanayi şehrinde Mağaza yok (: Yetkililer görüyorsa buraya da istiyoruz.

Kasım ayı içerisinde illa güzel sistem gelir üzülmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,053
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri