O iyi o zaman
Aynen ha gardeş. Bot kurma muhabbetini bende duydum. Bot kuruyorlar sınırsız alıyorurzaten alamıycaz botları kuran bekliyor sahibindene düşer yarın
Yok kanka ben nöbet tutucam geceden 5 geç olur manyak mısınız olum ya geçenki gibi muhabbet olmaz bakın dalganızaBen sabah 5 te gitmeyi düşünüyorum.Sende alıcısın herhalde saat 10 falan geç gelmemi istiyorsun
Ben sabah 5 te gitmeyi düşünüyorum.Sende alıcısın herhalde saat 10 falan geç gelmemi istiyorsun
Video saat 6 da gelicek ,sadece internet stoğu satılacak .@Abdullah Hacıgül knkm saate 5 de video gelcek 7de paylaşıcan galiba ama bizim burda ezan erken okunduğu için ben o saate yolda olcam ki benim gibi Bi çok insan da öyledir eminim. Herkesin batıda yaşamadığını biliyorsunuz dur umarım. Çünkü paylaşacağın zaman çok ters Bi zaman ya o zamanda insalar yoksa evine gidiyor olacak yada iş yerini topluyor hazırlanıyor olacak. Senden ricam ya erkene al yada iftardan sonraya al. Ki benim gibi Bi çok insan mahrum kalmasın bu güzel şeyden. Umarım halledersin. Seviliyorsun <3
Acıbadem gece 4 te ordayımgeçen ki g4 sistemi için millet geceden sıraya girmişti. gece 2 civarı 80 kişi vardı ankara itopya önünde
5 te kardeşim ne 6 sı instagramda mı takip etmiyorsun.Video saat 6 da gelicek ,sadece internet stoğu satılacak .
Mağaza stokları 1 gün sonra kardeşim.
İftar la felan alakası yok
Video 5 te hocam.Video saat 6 da gelicek ,sadece internet stoğu satılacak .
Tmda güzel kardeşim her şehirin iftar saati farklı kaldı ki İnterneten alacağımız için iftarla çok alakası varVideo saat 6 da gelicek ,sadece internet stoğu satılacak .
Bu yorumu yaparak h takip etmediğini de Beli ettin 6 da değil 5te konuşmak için konuşmayın5 te kardeşim ne 6 sı instagramda mı takip etmiyorsun.