Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Çözüldü✓ GT 1030 + Ryzen 5 5600x idare eder mi?

Tamamen senin düşündüğün sistemin aynisi var bende ve sunu soyleyeyim gt1030 la ben butun valorant tarzi oyunlari cok iyi fps ile oynuyorum ama yeni nesil hikayeli oyunlari fln oynayamazsin ama bende onun yerine 6600xt alana kadar eski ama kral oyunlari oldum mesela portal 1,2 sonra assasins...
  2. HasanBG

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 3000 TL'ye Alınır mı?

abi çıldırıcam bu ne ya daha 3,4 ay önce ryzen 5 3600 ü 1500 tl ye görmüştüm ve şuan 3000 tl olmuş vay be neyseki 2 ay önce sistem topladım da ryzen 5 5600x i 2800 TL'ye aldım ve şuan ise ryzen 5 5600x 4100 tl (cümlelerimde hatalar kusura bakmayın sinirden dikkatlice yazamadım + fatura fazla...
  3. HasanBG

1200 euroya ne alabilirim

Türkiye de dünyayı,italya da evreni alırsın
  4. HasanBG

Bilgisayar toplamayı pilanlıyorum

ben pilavyamıyorum
  5. HasanBG

bu pc kaç k ya alınır

dostum biraz gezdim internet de baktım ama coğu parcanın artık satılmadığını gördüm o yüzden cok para etmez ama valorant da fln kac fps aldığını söylersen belki belirli bir fiyat belirleyebilirz [parçaları ben bulamamış da olabilirim)
  6. HasanBG

bu pc kaç k ya alınır

pardon dostum bu sistemi sen alıcaksın sandım ondan dolayı sordum
  7. HasanBG

bu pc kaç k ya alınır

bütçeni söyler misin
  8. HasanBG

Bilgisayar parçaları alırken dikkat edilmesi gerekenler

bilindik yerlerden alın sonra foruma almayı düşündüğünüz parçaları sorun bu parça nasıldır fln filan diye
  9. HasanBG

15.5K ₺'ye bu sistem alınır mı?

hocam ram cok kötü
  10. HasanBG

GT 730 Ryzen 1200 Nasıldır

Hocam yaklaşık 3 dakikadır düşünüyorum ve karara verdim bence sen darboğaz yapmayacak bir işlemci alırsan darboğaz olmaz
  11. HasanBG

GT 730 Ryzen 1200 Nasıldır

RX580 nasıl kasıyor hocam?
  12. HasanBG

Apu sistem almak mantıklımı?

Sana bağlı aga ama bende topluyorum ben apu almadım şimdiden işlemciyi aldım ekran kartı olarak da gt1030 aldım çünkü piyasa düzelince hem ekran kartı hem işlemci almak beni biraz zorlardı
  13. HasanBG

Bilgisayarım Sizce Ne Kadar Eder ?

Üstüne 2500 tl fln daha ekleyip sistemini tamamen toplayabilir rx580den hem daha iyi olur hem sıfır olur 1624724300 4.5den hesaplarsak
  14. HasanBG

pardon aynen ekran kartı 3000 tl fln eder 1624724150 4.5 k fazla sadece bir ekran kartı için
  15. HasanBG

Abartma en az 5000 bin
  16. HasanBG

2 tane bilgisayar linki bıraktım. Hangisi daha iyi söyleyebilir misiniz?

Eğer seyahat eden biri değilseniz masaüstü
  17. HasanBG

5900 TL toplama bilgisayar

Eğer geleceğe yönelik almayacaksan hazır sistem al
  18. HasanBG

Babam Bilgisayarı Kendim Toplamama İzin Vermiyor

Hazır sistem al reis O zaman eğer geleceğe yönelik yapmayacaksan sistemi hatta geleceğe yönelik de yapabilirsin kendin hazır sistem olarak
  19. HasanBG

Pc toplayacağım yardım

Usta ben bile 24 mbps İnternet ile ara sıra cıldırıyorum sen 4 mbps İnternet ile heralde duvar kırarsın
  20. HasanBG

Pc toplayacağım yardım

Sadece hikayeli oyun oynayabilir oyunu indirirken de cıldırır
Top Bottom