Bakıyorum fakat çok eski ilanlar.Garantili bulmak zor.Cevap yazmıyolar falan filan.Öyle denk gelirse banada yollar mısın?Hocam mümkünse ikinci elden bakın ben ryzen 5600x aldırdım arkadaşa 3200 liraya
abi çıldırıcam bu ne ya daha 3,4 ay önce ryzen 5 3600 ü 1500 tl ye görmüştüm ve şuan 3000 tl olmuş vay be neyseki 2 ay önce sistem topladım da ryzen 5 5600x i 2800 TL'ye aldım ve şuan ise ryzen 5 5600x 4100 tl (cümlelerimde hatalar kusura bakmayın sinirden dikkatlice yazamadım + fatura fazla gelmesin diye az yakıyoruz da elim titreye titreye yazdım )Arkadaşlar elimde darboğazlı sistem vardı bende rahatlatmak için işlemci ve anakartı değiştirme kararı aldım.Anakartı aldım fakat ryzen 5 3600'ü satın almadım henüz.İkinci eli yok.Üründe 3000 liradan satılıyor sıfırı.Sizce ne yapıyım? Gittikçede arttıyor fiyatı? 3000 lira verilip alınır mı bu işlemci? Fikirleriniz önemli benim için.
Anakart ssoket tipi nedirBakıyorum fakat çok eski ilanlar.Garantili bulmak zor.Cevap yazmıyolar falan filan.Öyle denk gelirse banada yollar mısın?
LGA 1151Tam zamanında almışsın.Her gün 200 TL 200 TL artıyor fiyat.Sonu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
asrock h310cm-hdv kullanıyorum
Tam zamanında almışsın.Her gün 200 TL 200 TL artıyor fiyat.Sonu yok.
asrock h310cm-hdv kullanıyorum
Anakartımı değiştirmeme gerek kalmaz mı bununla?LGA 1151
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gerek kalmaz ryzen 5600 x le kafa kafayaAnakartımı değiştirmeme gerek kalmaz mı bununla?
Hocam bu arada anakartin verdiği ram hızı 2660 bunu satıp bir üst modele gecebilirsin ikinci el seni uzmezİşte ben bunu arıyordum.Bunun sıfırını alabilirim direk.
Ikıncı el 1900 liraya satın aldım kanka garantiliben olsam 3600 üz alırım kendim kullandığım için diyorum gayet güçlü bür işlemci memnunum ayriyetten stok fan yetiyor o konularada kafa yorma eğer aklında varsa forza 4 ,witcher gibi oyunlarıda oynuyorum teşekkürler.