eğer oyunlarda fazla ping çıkıyorsa kafanızı duvarlara vurursunuz aşırı rahatsız edici bir şeyArkadaşlar 16000 TL lik sistem toplayacağım ama mahallede doğru düzgün altyapı olmadığı için 4mbps internet kullanıyorum sizce pc yi almalımıyım aldığıma değer mi
Bizim altyapı kötü bende 9 k lık pc aldım pişman oldumArkadaşlar 16000 TL lik sistem toplayacağım ama mahallede doğru düzgün altyapı olmadığı için 4mbps internet kullanıyorum sizce pc yi almalımıyım aldığıma değer mi
Sadece hikayeli oyun oynayabilir oyunu indirirken de cıldırırArkadaşlar 16000 TL lik sistem toplayacağım ama mahallede doğru düzgün altyapı olmadığı için 4mbps internet kullanıyorum sizce pc yi almalımıyım aldığıma değer mi
Sadece hikayeli oyun oynayabilir oyunu indirirken de cıldırır
Ping sıkıntısı mı oluyor yoksa indirmesimiBizim altyapı kötü bende 9 k lık pc aldım pişman oldum
Usta ben bile 24 mbps İnternet ile ara sıra cıldırıyorum sen 4 mbps İnternet ile heralde duvar kırarsınPing sıkıntısı mı oluyor yoksa indirmesimi
Oyunları indirmesi uzun sürer online oyunlarda gecikme yaşarsınPing sıkıntısı mı oluyor yoksa indirmesimi
Eski dandik laptopta zulada 40 ping oluyodu cs ve valo pubg hiç oynayamadım o yüzden tecrübeniz var mı merak ediyorumOyunları indirmesi uzun sürer online oyunlarda gecikme yaşarsın
Ping sıkıntısı oyunda hareket edemiyorsun int iyice kötüleşiyor 60 FPS alsam oyundan daha iyiPing sıkıntısı mı oluyor yoksa indirmesimi
Ben 24 mgbs internetim var internetten çok anlamam ama ping 100 den fazla olunca çıldırtıyorEski dandik laptopta zulada 40 ping oluyodu cs ve valo PUBG hiç oynayamadım o yüzden tecrübeniz var mı merak ediyorum