Arama sonuçları: *

1. K

Yeni sistem aldım alırım Hayırlı olsun

Eğer sistemin yüzünden RDR2 Yi oynamadıysan sakın ilk olarak AAA oyunları oynama. Başka oyunlardan zevk alamazsın...
  2. K

150 bin lira 3 monitörlü sistem önerisi

Fakat DLSS çözünürlük artınca daha fazla performans göstermiyor mu? Her update aldığında daha iyi sonuçlar ortaya çıkıyor. Bence bu bütçe için 1080p gerçekten çok düşük kalır.
  3. K

KREDİ ÇEKİP PC ALMAK MANTIKLI MI

Bu devirde ne alırsan karlı çıkarsın dostum. Ben 13.499 TL'ye Monster Abra a5 v17.2 aldım 6 ay önce. 14k kredi çekmiştim. 6 ay faizsiz olarak ödedim. Şu an bilgisayar 18k bandında. Eğer rahat bir şekilde öderim diyorsan bence al. Fakat seçim burada kritik etken. Acelesi yoksa seçimi bekle...
  4. K

Minecraft server sistem tavsiyesi

Eğer arkadaşların ile oynayacaksan internet üzerinden bedava server kurabilirsin. Amaç para kazanmak veya farklı bir şey ise o zaman bence değmez 7-8 kişi ama sen bilirsin.
  5. K

3-4K toplama/hazır PC öneri

Dostum yakın bir arkadaşım 4.5k ya sistem topladı. Güncel oyunları da açıyor. Fakat 2. el olarak topladı. Ekran falan da dahilse işin içine, gerçekten çok zor.
  6. K

Bütçe 90bi̇n Tl Render Almak İçi̇n Tavsi̇ye Edebi̇leceği̇ni̇z Si̇stem Varmidir?

Yok kral bir anlık gülüş o. 90k sistem toplamak isteyen birine parça parça anında dönüş atıp işini kolaylaştırman o an komiğime gelmişti. Dedim acaba hazırda falan mı bekliyordu biri sorsa da yapıştırsam bu sistemi diye :)
  7. K

Bütçe 90bi̇n Tl Render Almak İçi̇n Tavsi̇ye Edebi̇leceği̇ni̇z Si̇stem Varmidir?

90k ya render bir bilgisayar alıyoruz. Şu ekonomiye bak kafayı yicem gerçekten. Geçen sene o paraya iş yeri açardın....
  8. K

10-12 bin lira aralığında sistem önerisi

Laptop istiyorsan monster sunduğu özellikler ile piyasadad en iyisi. Kasa istiyorsan biraz uğraşıp parça parça ucuza toplarsın. Ya da biraz fazla para verip hazır kasalara yönelirsin. İtopya, iyi bir başlangıç olur. Kasa sistemlerinde itopya en iyisi.
Top Bottom