Önerdiğim sistem 4060tii den vazgeçmişsin sanırım ama buda iyi gibiGüzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
Önerdiğim sistem 4060tii den vazgeçmişsin sanırım ama buda iyi gibiGüzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
Yandaki rakamlara bakılırsa rahat 34-35k vermişsin doğru mu?Kendim topladım
40Yandaki rakamlara bakılırsa rahat 34-35k vermişsin doğru mu?
Madem opulcem az daha opuleyim bir daha sistem bakmiyayım dedimÖnerdiğim sistem 4060tii den vazgeçmişsin sanırım ama buda iyi gibi
Maşallah dostum 40 bini havaya atsan daha boşa giderdi. Bunu aldım moral bozmayın demek yerine 40 bine ne önerirsiniz desen en azından bilgisi olan kişiler mantıklı tavsiyeler verirdi de paranı da mantıklı kullanmış olurdun. Şu haliyle alırsan direkt zarardasın söyleyeyim. 40 bin bütçeyle yeni konu açıp öneri al senin için daha doğru olur. Bu şekilde almak en mantıksız seçenek çünkü. Çok sağlam girmiş.40
Mesaj otomatik birleştirildi:
Madem opulcem az daha opuleyim bir daha sistem bakmiyayım dedim
Eğer sistemin yüzünden RDR2 Yi oynamadıysan sakın ilk olarak AAA oyunları oynama. Başka oyunlardan zevk alamazsın...Güzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
wattman ? ati zamanlarındaki sorunları yazsaydınız betm kardeism hayırlı wattmanlar diliyoruz nvidiacılar olarak
watmanınız bol olsun ne diyim aodkjasdklas.dsad asdlas
usta sen en iyisini hak ediyorsun, iyi de yapmışsın amdci arkadaslar saf güç konusunda doğru söytlüyor, şu anki sistemin gayet güzel, ultrada açamayacağı oyun yok. iyi oyunlar diliyorum <3 edit: en büyük temennim ekran kartında sorun yaşamaman olucaktır, ki amdci arkadaşlar üst serilerde bu durumun görülmediğini ısrarla yineliyorlar, bizi habersiz bırakma
Hangi sistem için?rt7600xt olan için miBu sistemin ana kart vs degistirmem gerekirmi birde sogutucu ekliyim mi
büyük geçmiş olsun o zaman bu tenekemi 40k40
Madem opulcem az daha opuleyim bir daha sistem bakmiyayım dedim
Degistirim mi arkadasin attigiyla iptal cektim zatenbüyük geçmiş olsun o zaman bu tenekemi 40k
https://www.gaming.gen.tr/urun/3860...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Hangi sistem için?rt7600xt olan için mi
bu iyidir ama yayın video çeekeceğim dersen amd tatmin etmez ha ben alacak olsam tövbe ettimamd ekran kartı almam 4070 li bakardım ama iyidir budaDegistirim mi arkadasin attigiyla iptal cektim zaten
https://www.gaming.gen.tr/urun/3860...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bunun icin
Varmi onere bilecegin sistembu iyidir ama yayın video çeekeceğim dersen amd tatmin etmez ha ben alacak olsam tövbe ettimamd ekran kartı almam 4070 li bakardım ama iyidir buda