Neler Yeni

KREDİ ÇEKİP PC ALMAK MANTIKLI MI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar yeni PC alacağım 25-30 k arası ilk kez yeni bir işe girdim 8.500 TL yani asgari ücret alıyorum yapıkredi banka hesabı kullanıyorum şuan kredi çekemiyorum ne kadar süre SGK olarak çalışıyor olmam gerekiyor ve 25-30 k arası kredi çekebilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
erkin akkaş
Bence mantıklı değil çünkü en az yıl o borcu ödemeye çalışacağını düşünürsek 2 yıl boyunca sürekli cebinizden aynı parayı çıkartacaksınız buda sizi bunaltabilir bunun yerine her ay ciddi bir miktar kenara koyarak 6 8 ay para bitiktirmek daha mantıklı olacaktır inanın krediyi çekerken ve parayı kullanırken her şey çok güzel basit geliyor insana ama iş ödemeye gelince pişmanlık başlıyor ve bunaltıyor

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence mantıklı değil çünkü en az yıl o borcu ödemeye çalışacağını düşünürsek 2 yıl boyunca sürekli cebinizden aynı parayı çıkartacaksınız buda sizi bunaltabilir bunun yerine her ay ciddi bir miktar kenara koyarak 6 8 ay para bitiktirmek daha mantıklı olacaktır inanın krediyi çekerken ve parayı kullanırken her şey çok güzel basit geliyor insana ama iş ödemeye gelince pişmanlık başlıyor ve bunaltıyor
3-4 ayda kapatmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay bekleyin ardından kredi kartı başvurun ardından alacağınız bilgisayarı site üzerinden taksitli seçin 9 / 12 taksit şeklinde o şekilde ödeyin direk kredi çekmeyin.
Kredi çekmeden para olmadan nasıl taksit yapacağım 3-4 ayda bitirmek istiyorum ayda 7500 ödeyeceğim

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Bu devirde ne alırsan karlı çıkarsın dostum. Ben 13.499 TL'ye Monster Abra a5 v17.2 aldım 6 ay önce. 14k kredi çekmiştim. 6 ay faizsiz olarak ödedim. Şu an bilgisayar 18k bandında. Eğer rahat bir şekilde öderim diyorsan bence al. Fakat seçim burada kritik etken. Acelesi yoksa seçimi bekle. Erdoğan kazanırsa al, kazanamazsa alma. Çünkü dolar tahminleri erdoğan kazanırsa artışta, kazanamazsa düşüşe geçeceği yönünde. Ben senin yerinde olsam seçimi bekler, seçimden sonraki duruma göre alırdım.

1905

80+ Silver
hocam bence kredi çekmek mantıklı değil onun yerine her ay kenara döviz cinsinden para koyun zaten paranız değer kaybetmeycektir. ayrıca zamlardan da çok etkilenmezsiniz. birkaç ay sonunda güzel bi sistem alabilirsiniz.

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Ayda 7500 ödeme yapacağım diyorsan hiç faiz ödemekle uğraşma 3 ay biriktir öyle al daha mantıklı faizler de aldı başını gitti

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Artık şans işi bu bilgisayar piyasası bi garip geçen sene aldığın pc aynı para ama 3 ay önce aldığın araba şuan en az 50k daha pahalı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Artık şans işi bu bilgisayar piyasası bi garip geçen sene aldığın pc aynı para ama 3 ay önce aldığın araba şuan en az 50k daha pahalı
50k mı? Ocakta kuzene 490e hundai aldık 600e gel al 🤠. Kredi çekmek mantık değiş ama peşin fiyatına 6 ay taksit veya 12 ay taksit çok mantıklı. Peşin para asla bir araya gelmez ama bursun vs düzenli gelirin varsa taksit ödemek çocuk oyuncağı. şimdi de 1k taksit ödeyeceksin 24 Şubat'ta asgari 13k KYK. 2k olduğunda da 1k taksit ödeyeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom