Neler Yeni

KREDİ ÇEKİP PC ALMAK MANTIKLI MI

Mert

80+ Silver
Benim giderim yok aslında sigara alkol kullanmıyorum ama şu doğru 3 ay boyunca paranın bir kısmı krediye gidecek bana bir şey kalmayacak ben sadece bir an önce fazla zamlanmadan PC almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kredi çekip 4 ay ödemeye değmez mi demek istiyorsunuz en iyisi biriktirip beklemek mi
Bu maaşla o seviyede bir bilgisayar almak çok gereksiz olur. En mantıklısı kredi kartıyla vade farksız taksitli almak.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yunus Emre Kaplan
Bu maaşla o seviyede bir bilgisayar almak çok gereksiz olur. En mantıklısı kredi kartıyla vade farksız taksitli almak.
Beki vade farksız o tür şeyler nasıl oluyor yine kredi çekmem mi gerekiyor pek anlamıyorum bu tür şeyleri

Project

80+
sen en iyisi banka şubene git onlara anlat sana detaylı anlatırlar yada paranı biriktir sonra al 2 seçeneğin var en temiz bilgiyi şubelerden alırsın kardeş gitmek istemiyorum peşin fiyatına vadeli alacağım dersen bankanı ara müşteri hizmetlerine bağlan onlarda aynı şekilde bilgiyi aktarırlar.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Artık şans işi bu bilgisayar piyasası bi garip geçen sene aldığın pc aynı para ama 3 ay önce aldığın araba şuan en az 50k daha pahalı
haklısın hocam. ama bişey diyeyimmi eninde sonunda patlayacak bu durum. Hayvan gibi stok yapıyor galericiler. mevcut hükümetinde yandaşları bu işten kazandıgı için işlerine geliyo adam akıllı çözüm bulmuyorlar. yapacaksın 5 yıl satılmayacak şartını bak gör nasıl ucuzluyo fiyatlar

Top Bottom