Neler Yeni

KREDİ ÇEKİP PC ALMAK MANTIKLI MI

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,816
İsim
Mert Can Ergün
3 ay yada 6 ay çalışman gerek 20k ve 18k çekmiştim yapi kredi den 820 860 ödeme yapıyordum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ya ben o lafı genel olarak diyorum yoksa 1 milyonluk araba 1.5 da olmuş olabilir. kredi çekmek bilgisayar için neden mantık işi olmasın 20k çeksen 24 falan ödersin maksimum ve 12 aya dağıtsan 4bin lirayı 300-350 lira arası falan yapıyor. bence risk almaya değer. seçimlerden sonra ne olacağını bilmiyoruz
Pcye yatırım yapmak mantıksız ama PC yoksa kredi kartına taksitşe almak mantıklı. 12ay vade hibçir şey değil. İnsanlar ev araba almaya mecbur 0 fiyatları kol gibi mecbur 2. Ele yöneliyorlar. Aldı başını gitti fiyatlar. 2019de 300e aldığımız ev bugün 1.5m. Alım gücü olarak uçurum var arada. Bugün düzeli bir işim olsun 10 bankadan kredi kartı alıp hepsini sonuna kadar kullanırım boğazıma kadar kredi kartı borcuna batarım. 100k çekip 150k ödüyon araba 1 ayda 50k kazanıyor banka şok 🤠. Sen zaten forumda ne indirim görsen alıyon 35kya 4090 almış olman lazım ufaktan kıskanmıyor değilim şekerim.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Pcye yatırım yapmak mantıksız ama PC yoksa kredi kartına taksitşe almak mantıklı. 12ay vade hibçir şey değil. İnsanlar ev araba almaya mecbur 0 fiyatları kol gibi mecbur 2. Ele yöneliyorlar. Aldı başını gitti fiyatlar. 2019de 300e aldığımız ev bugün 1.5m. Alım gücü olarak uçurum var arada. Bugün düzeli bir işim olsun 10 bankadan kredi kartı alıp hepsini sonuna kadar kullanırım boğazıma kadar kredi kartı borcuna batarım. 100k çekip 150k ödüyon araba 1 ayda 50k kazanıyor banka şok 🤠. Sen zaten forumda ne indirim görsen alıyon 35kya 4090 almış olman lazım ufaktan kıskanmıyor değilim şekerim.
abicim ben her şeyin sıfırını alırım piyasasında satarım doğru ama araba da alıyorum yalnız dediğin gibi değil gidip 0 araba almak daha mantıklı mesela sene sonunda bi i20 aldım bayide 360bin liraydı liste fiyatı. bana 390küsüre geldi şuan satmak istesem 700k tabii bayiden almak şuan çok zor o da şans işi yani anlayacağın bu ülkede güzel yaşamak şansına bağlı. tabii baya bi çabalamak da lazım. ben günün 18 saati neyden kâr ederim diye piyasa kovalıyorum
bilgisayar işine gelirsek piyasası bi acayip ne olacağını bilemiyorsun. kredi çekmek riskli ama mantıksız değil

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
abicim ben her şeyin sıfırını alırım piyasasında satarım doğru ama araba da alıyorum yalnız dediğin gibi değil gidip 0 araba almak daha mantıklı mesela sene sonunda bi i20 aldım bayide 360bin liraydı liste fiyatı. bana 390küsüre geldi şuan satmak istesem 700k tabii bayiden almak şuan çok zor o da şans işi yani anlayacağın bu ülkede güzel yaşamak şansına bağlı. tabii baya bi çabalamak da lazım. ben günün 18 saati neyden kâr ederim diye piyasa kovalıyorum
bilgisayar işine gelirsek piyasası bi acayip ne olacağını bilemiyorsun. kredi çekmek riskli ama mantıksız değil
Adamlar 0 arabaları caminin otoparkında saklıyor 🤣. Ben 2. El araba almak mantıksız demedim ki. Gücün neye yetiyorsa alabildiğin kadar al. Alım gücü her sene katlarca azalıyor 0 ürün almak imkansız hala geliyor çoğı insan için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
erkin akkaş
Bir tanıdığının kredi kartı varsa sana yardımcı olmasını isteyebilirsin 4 e böler her ay 7500 ödersin vade farklı 1000tle yakıın olacaktır her ay 7750 tl ödemen gerekebilir

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Selamlar yeni PC alacağım 25-30 k arası ilk kez yeni bir işe girdim 8.500 TL yani asgari ücret alıyorum yapıkredi banka hesabı kullanıyorum şuan kredi çekemiyorum ne kadar süre SGK olarak çalışıyor olmam gerekiyor ve 25-30 k arası kredi çekebilir miyim
findeksden kredi notuda bak ilk ücretsiz.sonra sgkli işe gir.kredi karti direk çikar ama kredi için 6 ay çalişirsan rahat alırsın.kredi kartini direk alma çoğu banka faizsiz 10 bin kredi karti kredi fln veriyor onlardan faydalan faizsiz almiş olursun.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
findeksden kredi notuda bak ilk ücretsiz.sonra sgkli işe gir.kredi karti direk çikar ama kredi için 6 ay çalişirsan rahat alırsın.kredi kartini direk alma çoğu banka faizsiz 10 bin kredi karti kredi fln veriyor onlardan faydalan faizsiz almiş olursun.
İşe girer girmez bana maaş kartı ve kredi kartı verildi işe gireli 2 ay oldu inşallah alacağım PC
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tanıdığının kredi kartı varsa sana yardımcı olmasını isteyebilirsin 4 e böler her ay 7500 ödersin vade farklı 1000tle yakıın olacaktır her ay 7750 TL ödemen gerekebilir
Hocam işe girer girmez maaş kartı ve kredi kartı verildi işe gireli 2 ay oldu 3. Ayda taksitle alabilir miyim acaba 25-30 k arası taksit uygun görülür müyüm

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Selamlar yeni PC alacağım 25-30 k arası ilk kez yeni bir işe girdim 8.500 TL yani asgari ücret alıyorum yapıkredi banka hesabı kullanıyorum şuan kredi çekemiyorum ne kadar süre SGK olarak çalışıyor olmam gerekiyor ve 25-30 k arası kredi çekebilir miyim
3 ay ama 3 ay çalıştığınızın bir kısmını ayırıp yavaş yavaş katarak alırsanız hem sizin hem bütçeniz için daha iyi olur
1- kredi çekeceksiniz 30 k ortalama bir pc alsanız onun bir de faizi var
2- o ödeyeceğiniz aylar boyunca ekonomi sarsılacak
o yüzden kredi ile almamaya çalışın hele ki asgari ücrete çalışıyorsunuz

Mert

80+ Silver
Mantıklı değil. Bir bilgisayar için 4 ay çalışılmaz. Ben RTX ekran kartlı sistemi 1400*8 taksitle aldım, maaşım da göreceli iyi, çerez parası gibi ödüyorum.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
3 ay ama 3 ay çalıştığınızın bir kısmını ayırıp yavaş yavaş katarak alırsanız hem sizin hem bütçeniz için daha iyi olur
1- kredi çekeceksiniz 30 k ortalama bir pc alsanız onun bir de faizi var
2- o ödeyeceğiniz aylar boyunca ekonomi sarsılacak
o yüzden kredi ile almamaya çalışın hele ki asgari ücrete çalışıyorsunuz
Benim giderim yok aslında sigara alkol kullanmıyorum ama şu doğru 3 ay boyunca paranın bir kısmı krediye gidecek bana bir şey kalmayacak ben sadece bir an önce fazla zamlanmadan PC almak istiyorum

Mantıklı değil. Bir bilgisayar için 4 ay çalışılmaz. Ben RTX ekran kartlı sistemi 1400*8 taksitle aldım, maaşım da göreceli iyi, çerez parası gibi ödüyorum.
Yani kredi çekip 4 ay ödemeye değmez mi demek istiyorsunuz en iyisi biriktirip beklemek mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Ben ziraat bankasindan yeni 35 bin tl ihtiyaç kredisi cektim. 36 ay cektigim icin aylik faiz orani biraz yüksek ama toplamda %50 faiz odemis olacagim. Aylik taksit 1460 tl.

Resmi enflasyonun bile senelik %56 civari oldugunu dusunursek. Her turlu uygun oluyor. Secimlerden sonra kim kazanirsa kazansin dolar mutlaka artacak devalüasyon kacinilmaz. Ozetle aylik taksiti odenebilir tutup, alacaginiz her turlu uzun vadeli kredi mevcut enflasyon ortaminda esittir bedava para demek.

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Benim giderim yok aslında sigara alkol kullanmıyorum ama şu doğru 3 ay boyunca paranın bir kısmı krediye gidecek bana bir şey kalmayacak ben sadece bir an önce fazla zamlanmadan PC almak istiyorum

Yani kredi çekip 4 ay ödemeye değmez mi demek istiyorsunuz en iyisi biriktirip beklemek mi
çok haklısın hele ki önümüz de seçimler var sonra ne olacağı belli değil ama bilemiyorum eğer ki sizi yormayacaksa alabilirsiniz ama hesabınızı iyi yapmanız gerekir

Sal!h

80+
Bu devirde ne alırsan karlı çıkarsın dostum. Ben 13.499 TL'ye Monster Abra a5 v17.2 aldım 6 ay önce. 14k kredi çekmiştim. 6 ay faizsiz olarak ödedim. Şu an bilgisayar 18k bandında. Eğer rahat bir şekilde öderim diyorsan bence al. Fakat seçim burada kritik etken. Acelesi yoksa seçimi bekle. Erdoğan kazanırsa al, kazanamazsa alma. Çünkü dolar tahminleri erdoğan kazanırsa artışta, kazanamazsa düşüşe geçeceği yönünde. Ben senin yerinde olsam seçimi bekler, seçimden sonraki duruma göre alırdım.
Bu düşünce kesinlikle yanlış. Erdoğan kazansa da kazanmasa da dolar kesin olarak patlayacak. Şuanda bile zor tutuluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,463
Üyeler
163,660
Son üye
StarLife022
Top Bottom