İlk önce server de neler olucağınızı soylersenız yardımcı olabilirimArkadaşlarla bi minecraft serveri toplayalım dedik 1000 TL bütçemiz var anakart ve işlemci tavsiyelerinizi alabilirmiyim 2.el olur
1.19 vanilla maks 5 çok nadiren 7 8 kişi olurİlk önce server de neler olucağınızı soylersenız yardımcı olabilirim
epyc işlemcili uçuk kaçık bişey istemiyorum 1000tlye ne oluyorsa o 7/24 açık dursun yeter1000TL'ye sunucu toplanabileceğini sanmıyorum.
1000TL'ye hiçbişey olmazki? Bırak RAM'i anakart zor alınıyor.1.19 vanilla maks 5 çok nadiren 7 8 kişi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
xeon işlemcili uçuk kaçık bişey istemiyorum 1000tlye ne oluyorsa o 7/24 açık dursun yeter
işlemci ve anakart lazım sadece bide dediğim gibi 7/24 açık olsun yeter1000TL'ye hiçbişey olmazki? Bırak RAM'i anakart zor alınıyor.
RAM?işlemci ve anakart lazım sadece bide dediğim gibi 7/24 açık olsun yeter
var
internetten sever kurmak pek aklıma yatmıyor artık verdikleri ram çok düşükEğer arkadaşların ile oynayacaksan internet üzerinden bedava server kurabilirsin. Amaç para kazanmak veya farklı bir şey ise o zaman bence değmez 7-8 kişi ama sen bilirsin.
internetten sever kurmak pek aklıma yatmıyor artık verdikleri ram çok düşük
Hocam siz bırakın 1000 liraya server işini gidin VPN ile Falixnodesten açın 16GB depolama 4GB RAM veriyor beleş.