Arama sonuçları: *

1. S

Bu sistemi birlestirmekte sorun yasarmiyim

Birleştirmekten kastın kasayı toplamaksa internette bir çok kaynak mevcut. Bakarak yavaş yavaş sakince toparlarsın. Zaten ekstra bir ufak tornavidadan başka bir şey gerekmiyor. Yanında 1 arkadaşın ya da herhangi kafa dengi 1 kişi daha olursa iyi olur bazen ana karttaki o ufak soketleri ararken...
  2. S

42K BÜTÇELİ F/P BİLGİSAYAR TOPLAMA TAVSİYE

Ssd 1tb altı alma pişman olursun. Hava yada sıvı soğutucu şart. Kasa daha büyük alırsan iyi olur. 650w yetiyor ama 750 alsan daha iyi. Baktığın ürünler indirime girebilir 11.11 de ama bu ABD seçiminden sonra belli de olmaz.
  3. S

İ5 14400F RTX 4070 SUPER ALINIR MI VALORANT CS2

Yine konuyu saçma sapan yerlere getirmişler. Şu forumda konuya odaklansanız konular çözüme ulaşıcak. Siz konu yerine o bunu tokatlar bu bunu yer diye saçma muhabbete giriyorsunuz. En başta söylediğim gibi bahsettiğin oyunlara 5600 4060 bile yeterli. İleriye dönük olması gerekli değilse al böyle...
  4. S

Kendim için almadım aldığım kişi illa vatan dan olacak illa Amd işlemci olacak deyince mecburen onu almak zorunda kaldık. Bana kalsa bende 11.11 indirimlerini beklerdim. Kasımda tek tek parça olarak almakta toplu sistem almakta daha mantıklı olur. Sen eğer ki ilerde güncellemem öyle oynar kenara...
  5. S

2 sene kullanırım ve GTA5 ve valo gibi oyunları oynayacağını söylediğin için söyledim ben yoksa senin kararın alıp almamak. Anakart manyak olsa da bir dahaki nesil işlemcilerin o anakarta gelmezse çokta faydası olmayacak. Bugün vatandan 7500F olan sistemi bir tanıdığıma aldık sırf intel işlemci...
  6. S

Ölü soket demek aynı anakartı kullanarak işlemci yükseltmesi yapamaman demek. Yani yeni çıkan işlemci modellerinde pin değişikliğine gidileceği için işlemci yükseltmesi yaparken anakartınıda değiştirmen gerekir. Bahsettiğin oyunlar için bu bilgisayar çok üst seviye hele de 2 sene için bu kadar...
  7. S

Vatan pc Sistem tavsiye

Ben VATAN dan bilgisayar alacağım. Bilgisayardan anlayan attığım sistemin en iyi şekilde özelleştirmesine ya da VATAN dan muadil bir sistem önerisi olan yardımcı olursa iyi olur. VATAN dan monitör ve sıvı soğutma tavsiyesi verirseniz daha da iyi olur. Monitör Amazon danda olabilir. Lütfen...
  8. S

Vatan pc Sistem tavsiye

İyi niyetinizden şüphem yok bende farkındayım diğer yerlerde daha ucuz , kasımda indirim olacak biliyorum fakat konumuz vatan bilgisayardan pc önerisi. Anakart değiştirsem fayda sağlarmı ? Nasıl bir monitör almam lazım ? Kasa değiştirsem bir şey farkedermi ? Hangi sıvı soğutucu işimi görür ...
  9. S

Vatan pc Sistem tavsiye

Ben sadece bilgisayar almalarına yardımcı olucam o yüzden fazla üstüne düşüp bütün sorumluluğu almakta istemiyorum çünkü en ufak sorunda benim uğraşmam gerekicek. Vatandan almalarının kendilerince geçerli sebepleri var üstelemek istemiyorum o yüzden vatan bilgisayar konusunda sormazsanız iyi...
  10. S

Vatan pc Sistem tavsiye

İstanbul da değilim maalesef. 7 k daha düşük sistemi merak ettim vaktin varsa atarmısın almayacaklarına eminim gerçi de.
  11. S

Vatan pc Sistem tavsiye

Tanıdığım biri için bilgisayar almam gerekiyor mecburen vatandan almam lazım. Farkındayım gaming.gen gamegaraj gibi yerlerde daha ucuza bulunabiliyor ama vatandan almam gerekli o yüzden lütfen diğer yerleri önermeyin...
  12. S

9 Aylık pc im ne kadar eder?

Sen zaten şuan ki en iyi oyunları yüksek ayarlarda oynayabiliyorken neden daha iyi pc almak istiyorsun ? Grafik tasarım yada işin ile ilgiliyse bilemem tabi de şuan ki sistemin fazlasıyla iyi durumda yükseltmek bana kalırsa gereksiz.
  13. S

FX 6300 R9 290 sistem için yükseltme önerisi

O sisteme anca sata ssd alabilirsin o da boşa yatırım olur.
  14. S

Nasıl alınır mı? Bakabilir misiniz lütfen?

12400 İyidir ama bu sefer ana kart da değiştirmen lazım yada 5600 de alabilirsin. Diğer parçalarda o kadar iyi değil ssd markası hakkında kötü yorumlar var ayrıca 4070 ekran kartları geliyor 15 bin lira olucak sanırım o alternatifi de değerlendirebilirsin.
  15. S

Nasıl alınır mı? Bakabilir misiniz lütfen?

İşlemciyi apu işlemci seçmişsin sonunda G olmaması lazım.
  16. S

Bilgisayar Parçalarını Yükseltme Hakkında Yardım

Aynı sistem bende de var malasef yükseltme olarak en fazla ram 16 gb yapabilirsin oda ddr3 ram ilerisi için ölü yatırım. En mantıklısı komple sistem değiştirmek Ekran kartını yeni sistemde kullanabilirsin.
  17. S

APU SİSTEM HAKKINDA BİLGİ

Anakartın MSI B450M-A olarak kalsın ileride işlemciyi yükseltme seçeneğin olur. Monitörünü yeni alıcaksan çok büyük ihtimal HDMİ girişi bulunur o yüzden sıkıntı olmaz HDMİ kablo alır bağlarsın. Eski bir monitörse DVİ çıkışı yoksa DVİ dan VGA ya dönüştürücü alırsın yine kullanırsın sorun olmaz.
  18. S

Bu Sistem Toplanır mı ?

Arkadaşımın oğluna ödevlerini yapması için aldık arada farming simulatör oynuyor sadece.
  19. S

Bu Sistem Toplanır mı ?

Frekanstv yi aldım sorunsuz geldi ama tabi biraz şans işi
  20. S

Öğrenciyim apu sistem dizmeyi düşünüyorum:)

https://inventus.com.tr/frekanstv Depolamayı yükseltip aldım daha önce hala fiyat yükselmemiş 6724 tl. Tavsiye ederim.
Top Bottom