Neler Yeni

Bu Sistem Toplanır mı ?

egebaranakk0

80+ Silver
Bu sistemide düşündüm fakat internetten hazır sistem getirmeye pek açık bakmıyorum malesef kargoda ne olacağı belli değil dediğim gibi herhangi bir şey olsa kuzen benim başımı ağrıtır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios güncellemesi istemeyen bi anakart önerebilir misiniz
Dostum ya parçalar gelirken bi problem oluşsa gene başin ağrimaz mi saçmalama hazir b450 bulunan m2 ssd bulunan mis gibi sistem varken ele avuca alinmaz a320 gibi bi anakartla yavaş bi ssd kombosu parana yazik eder

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu sistemide düşündüm fakat internetten hazır sistem getirmeye pek açık bakmıyorum malesef kargoda ne olacağı belli değil dediğim gibi herhangi bir şey olsa kuzen benim başımı ağrıtır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios güncellemesi istemeyen bi anakart önerebilir misiniz
Binlerce kişi her gün alışveriş yapıyor knk a320 gibi en en en giriş seviye kartlı bı sistemmi b450 li hiç uğraştırmıyıcak kurulu gelen bir sistemmi ?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Frekanstv yi aldım sorunsuz geldi ama tabi biraz şans işi

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Furkan Demir
Arkadaşlar bütçem bu kadar malesef böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalarda herhangi bir uyumsuzluk olur mu? Önerilerinize açığım.

İşlemci: Amd Ryzen 5 4600G
Anakart : Msi A320m A Pro
Ram: 2x8 3200mhz
SSD: 120GB SSD
HDD: 1TB HDD
Kasa: 500w PSU’lu Kasa

Anakartı bütçem kısıtlı olduğu için A320m A Pro seçtim
Yine aynı şekilde bütçem kısıtlı olduğu için M2 ssd yerine normal sata ssd seçtim.

(Bu sistemi ben kendime almayacağım kuzenime alacağız ve 2. elde herhangi bir sıkıntı çıkarsa başımın ağrımasını istemem bu yüzden 2. ele yönelmeyi düşünmüyorum.)
bence sisteme 1tb hdd alacağınıza 2. el 1tb ssd alın m2 olmasa bile çok fark edecektir ve yetecektir fiyatta da fazla oynamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,970
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom