Cümleten selamın aleyküm Apu sistem dizmeyi düşündüm internetten kendimce topladım. Amd ryzen 5 4500 3.6ghz kullandım işlemci olarak anakart ise gigabyte b450 3.6 Ram 2x8 kasa 600w 80+ pulse ssd’de ise 500 gb tercih ettim. Sizce yeterince iyi bir sistemmidir ve ilereleyen aylarda ekran kartı alsam f/p olarak iyi olan ne vardır?(pubg,gta V,valo)
Cümleten selamın aleyküm Apu sistem dizmeyi düşündüm internetten kendimce topladım. Amd ryzen 5 4500 3.6ghz kullandım işlemci olarak anakart ise gigabyte b450 3.6 Ram 2x8 kasa 600w 80+ pulse ssd’de ise 500 gb tercih ettim. Sizce yeterince iyi bir sistemmidir ve ilereleyen aylarda ekran kartı alsam f/p olarak iyi olan ne vardır?(PUBG,gta V,valo)
R5 4500 apu işlemci değil apu işlemcilerin yanında g ifadesi bulunur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Butcen ne senin için dizelim bir tane. Bahsettiğin oyunların hepsini sorunsuz şekilde oynarsın apu bir sistem ile. Ayrıca sıfır mı olacak 2. El de olabilir mi?
R5 4500 apu işlemci değil apu işlemcilerin yanında g ifadesi bulunur
Butcen ne senin için dizelim bir tane. Bahsettiğin oyunların hepsini sorunsuz şekilde oynarsın apu bir sistem ile. Ayrıca sıfır mı olacak 2. El de olabilir mi?
AMD Ryzen™ 5 5600G # of CPU Cores 6 # of Threads 12 # of GPU Cores 7 Base Clock 3.9GHz Max Boost Clock Up to 4.4GHz Total L2 Cache 3MB Total L3 Cache 16MB Unlocked Yes CMOS...
Gigabyte B450M K AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Crucial P3 CT500P3SSD8 500GB SSD 3500-1900MB/s M.2 SSD Sabit Disk - 2 Yıl Garantili Sıfır Ürün
www.garajonline.com.tr
Kasa ve psuyu beraber alırız diye senin seçimine bıraktım görsel olarak nasıl bisey seversin bilemeyeceğim için toplam kasa psu hariç fiyat
5600 tl yapti
Kenara 2000 tl civarı bir butcen kalıyor 1500 bandına kasa psu tutsa kalan parayla da oyun vs alir keyfine bakarsın. Bu arada bu paraya 2. El ekran kartlı sistem de dizilir ama 0 apu istiyorsan diyebileceğin en iyi ve en mantıklı sistemlerden biri bu
AMD Ryzen™ 5 5600G # of CPU Cores 6 # of Threads 12 # of GPU Cores 7 Base Clock 3.9GHz Max Boost Clock Up to 4.4GHz Total L2 Cache 3MB Total L3 Cache 16MB Unlocked Yes CMOS...
Gigabyte B450M K AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Crucial P3 CT500P3SSD8 500GB SSD 3500-1900MB/s M.2 SSD Sabit Disk - 2 Yıl Garantili Sıfır Ürün
www.garajonline.com.tr
Kasa ve psuyu beraber alırız diye senin seçimine bıraktım görsel olarak nasıl bisey seversin bilemeyeceğim için toplam kasa psu hariç fiyat
5600 TL yapti
Kenara 2000 TL civarı bir butcen kalıyor 1500 bandına kasa psu tutsa kalan parayla da oyun vs alir keyfine bakarsın. Bu arada bu paraya 2. El ekran kartlı sistem de dizilir ama 0 apu istiyorsan diyebileceğin en iyi ve en mantıklı sistemlerden biri bu
teşekkür ederim bilgi için kasada biraz daha bakmam gerekiyor sonuçta beni uzun bi süre tatmin etmesi gerekicek. Ve turizm okuduğum için okul bitince ekran kartı alırım yanına
Teşekkür ederim kasayı rampage düşünüyodum psu dahili olan rgb ve temperli
teşekkür ederim bilgi için kasada biraz daha bakmam gerekiyor sonuçta beni uzun bi süre tatmin etmesi gerekicek. Ve turizm okuduğum için okul bitince ekran kartı alırım yanına