Arama sonuçları: *

1. A

Laptop mu almalıyım masaüstü hazır sistem mi?

gönül ister ki masaüstü al fakat mecburen laptop almak zorundasın bu durumda çünkü derslere götürme işi genelde çok oluyor ve yaptığın projeyi direk aktarmak kopyalama falan ile uğraşmak çok büyük bir çile direk kendi ayarların ile kendi projeni kaldığın yerden devam edip daha rahat şekilde...
  2. A

21-25k sistem önerisi ve tavsiye

@gercektenali önerdiği sistem iyi ve tavsiyelerini dinle pişman olmazsın fazla fazla götürür 1692260990 ram de ve kasada sorun yok şimdi baktım iyi bulmuşsun sistemi gerçekten
  3. A

Çözüldü✓ Yurt dışına çıkacağım, bilgisayar toplayacağım yardımcı olabilir misiniz?

kesinlikle ama sonuçta imkansız değil alacak kişinin girmesi gereken bir risk
  4. A

Çözüldü✓ Yurt dışına çıkacağım, bilgisayar toplayacağım yardımcı olabilir misiniz?

hocam kutusuz şekilde getire bilirler ki çoğu kişi kutusuz koskaca xbox konsolları falan alıp geliyor örnek video
  5. A

15-17.5k sistem tavsiye

bu sistem güzel yanına birde sıvı sogutma ile daha güzel olur
  6. A

Pc nasıl? (Editörüm ama oyunda oynarım)

geç geliyor hemde çok ondan dedim ben
  7. A

Pc nasıl? (Editörüm ama oyunda oynarım)

pc konusunda bir sorun yok ama itopya sistem gönderme konusunda sorunları olan bir firma eğer elden almayacaksanız başka sitelere bakmanızı tavsiye ediyorum
  8. A

En ucuz toplayabileceğim rtx'li sistem önerisi

eğer monitörde alacaksan en mantıklı seçenek budur bence 1616104144 tabi psu değiştire bilirsin ve harddisk ekleyebilirsin birde en azından bir hava soğutma şart
  9. A

Çözüldü✓ Sistem hakkında yardım/ekran kartı önerisi

sistem güzel fakat bence ssd değişe bilir önerdiğim ssd 1615889885 bence bekle derim fakat çok lazımsa sistem olarak buda var https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-intel-core-i5-10400f-asus-phoenix-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. A

18000 TL Bilgisayar Toplama

tabi ki de ben yazımda belirttim zaten acele varsa bu alına bilinir ama şuan sektör çok yüksek fiyatlara veriyor parçaları
  11. A

18000 TL Bilgisayar Toplama

BİRİNCİ TERCİH bütçeyi biraz aşıyor ama sağlam parçalar İKİNCİ TERCİH bunada biraz daha üstüne koyup soğutucu değiştirile bilir ama tabii ki de bence ilk tercihi değerlendirin derim tavsiyem bu yöndedir eğer ki hemen almak isterseniz sistemi ama çok acil değilse sistem bekleyin derim bu ekran...
  12. A

Sistem Karşılaştırması

adam haklı
Top Bottom