Herkese Merhaba,
Uzun süredir sistem arayışındayım ve alttaki sistemlerden birisini almak istiyorum. Bunlardan sizce hangisi mantıklı genelde oyun amaçlı olsun istiyorum ve ekran kartım 1660S olmalı diye düşünüyorum. Yardımlarınızı iletirseniz sevinirim. Saygılar,
https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_jugularis.aspx Bu sistemde özelleştirmeler yaparsam alınabilir mi?
Biraz çok seçenek oldu ama günlerdir arasında gidip geliyorum
Uzun süredir sistem arayışındayım ve alttaki sistemlerden birisini almak istiyorum. Bunlardan sizce hangisi mantıklı genelde oyun amaçlı olsun istiyorum ve ekran kartım 1660S olmalı diye düşünüyorum. Yardımlarınızı iletirseniz sevinirim. Saygılar,
https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_jugularis.aspx Bu sistemde özelleştirmeler yaparsam alınabilir mi?
NOVA-1660S / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Carbide 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Carbide 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
www.itopya.com
TANK-6060SK/INTEL Core i5 10400F/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TANK-6060SK/INTEL Core i5 10400F/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TANK-6060SK ITOPYA'da.
www.itopya.com
Biraz çok seçenek oldu ama günlerdir arasında gidip geliyorum