Neler Yeni

18000 TL Bilgisayar Toplama

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Arkadaşlar şu anda 18000 TL bütçe ile bilgisayar toplamam gerekiyor, stoklar malum fakat uzun süredir bekliyorum. Bu bütçeyle şu anda ne almam mantıklı olur? Neyi tavsiye edersiniz?
BİRİNCİ TERCİH bütçeyi biraz aşıyor ama sağlam parçalar
İKİNCİ TERCİH bunada biraz daha üstüne koyup soğutucu değiştirile bilir ama tabii ki de bence ilk tercihi değerlendirin derim tavsiyem bu yöndedir eğer ki hemen almak isterseniz sistemi ama çok acil değilse sistem bekleyin derim bu ekran kartı krizi bitene kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Topluyorum :)

(2 adet al)

Xpg core reactor 750w

Rtx 3070 veya 3080 (kriz bitince)

İndirim kovalayarak çok daha uyguna toplarsın.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5031...-8gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem biraz bütçe üstü ama değecek parçalar var

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
BİRİNCİ TERCİH bütçeyi biraz aşıyor ama sağlam parçalar
İKİNCİ TERCİH bunada biraz daha üstüne koyup soğutucu değiştirile bilir ama tabii ki de bence ilk tercihi değerlendirin derim tavsiyem bu yöndedir eğer ki hemen almak isterseniz sistemi ama çok acil değilse sistem bekleyin derim bu ekran kartı krizi bitene kadar

https://www.gaming.gen.tr/urun/5031...-8gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem biraz bütçe üstü ama değecek parçalar var
Bunlardan bazıları olmaması gereken fiyat , indirim kovalamalı ve fiyatların normalleşmesini beklemeli.

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar şu anda 18000 TL bütçe ile bilgisayar toplamam gerekiyor, stoklar malum fakat uzun süredir bekliyorum. Bu bütçeyle şu anda ne almam mantıklı olur? Neyi tavsiye edersiniz?
18-20k bandında 10700kf-3070 ve 5800x-3070 tarzı hazır sistemlere yönelim sağlanabilir intel amd olarak tarafınızı seçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.