Neler Yeni

RTX 5090 Sistem Öneri

L4ck3y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğulcan Onur AKPINAR
Ustam ondan diyorum. 1500$ a çıksa ekran karti 55000tl yapar burda adamlar sana o parça için 120-150 k diyor. Ben mi anlatamiyorum fiyat farkını yoksa sizmi anlamiyorsunuz bilmiyorum. Herkesin parası değerli.
anladım ama bu gümrük , yurtdışından elektronik alet getirme mevzuları karışık şu aralar biliyorsunuz. Bilgisayar parçalarında herhangi bir sıkıntı olmuyor mu

asko56

80+ Silver
Geçmişte de oldu gelecekte ve şimdi de olacak demek istiyorum zaten. Doğmamış çocuğa dön almak gibi. Teknoloji devamlı yenileniyor.. Çıkınca alırsınız herşeyi.
tamamda dostum ama adam diyor ocak ayında a-z ye her şeye zam gelicek şimdiden ekran kartı hariç sistemi toplayayımmı zor birikti bu para zamdan etkilenmek istemiyorum diyor kısaca.

L4ck3y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğulcan Onur AKPINAR
Geçmişte de oldu gelecekte ve şimdi de olacak demek istiyorum zaten. Doğmamış çocuğa dön almak gibi. Teknoloji devamlı yenileniyor.. Çıkınca alırsınız herşeyi.
Hocam anlatamıyorum sanırım. Mevzu ekran kartına kaç vereceğim falan değil. Yılbaşından önce alabildiklerimi alayım ki fiyatlar uçunca pişman olmayayım. Sırf mualefet olmak için yazmayalım lütfen.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Valla garanti için parçanın gercek fiyatının iki katını vermek (2 yıl sôzde garanti için, sorun çıkarsa garantiyle uğraşmak parçayı yollayıp bir ay bekleyip olcakmi olmicakmi beklemek için) aynı paraya giderim ordan 2 tane alırım daha iyi.

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue
Peki işlemciyi beklemeli miyim yoksa şu an r9 9950x gayet yeterli olur mu. İşlemciyi bir kenara koyarsak şu an kasayı sıvı soğutmayı ramleri ve depolamayı önden almam sıkıntı yaratmaz değil mi?
9000 serisi x3d almayı düşünüyorsanız onuda beklemeniz lazım ama onlar 2025 i bulur çıkması.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Hocam anlatamıyorum sanırım. Mevzu ekran kartına kaç vereceğim falan değil. Yılbaşından önce alabildiklerimi alayım ki fiyatlar uçunca pişman olmayayım. Sırf mualefet olmak için yazmayalım lütfen.
Tamam işte monitörleri kasayı soğutucuyu Kasım kara cumada al diyoruz. 😅 Ekran kartı işlemci rtx5000 ve 9000x3d çıkınca git yurtdışına al gel diyoruz. Bir de top level PC diziyorsun 6400 ram takıyorsun 🥺

L4ck3y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğulcan Onur AKPINAR
Valla garanti için parçanın gercek fiyatının iki katını vermek (2 yıl sôzde garanti için, sorun çıkarsa garantiyle uğraşmak parçayı yollayıp bir ay bekleyip olcakmi olmicakmi beklemek için) aynı paraya giderim ordan 2 tane alırım daha iyi.
Haklısınız orası öyle ama yurtdışından ülkeye sokarken ekstra bir ücret ödüyor muyuz kayıt vs. kenardan köşeden bir vergisi çıkıyoe mu bu işin sürekli yurtdışından getirilen şeylere kural geliyor çünkü

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Haklısınız orası öyle ama yurtdışından ülkeye sokarken ekstra bir ücret ödüyor muyuz kayıt vs. kenardan köşeden bir vergisi çıkıyoe mu bu işin sürekli yurtdışından getirilen şeylere kural geliyor çünkü
Kendin getirdigin için problem olmaz hatta aldığın yerde ücreti ödeyip paketi açıp orda test te ettirebilirsin garanti kapsaminda. Hani Türkiye'de 14 gün iade mevzusu açılıyor ya. Paketleri açık olduğu için gümrük te bir şey diyemez girerken. Paketi açılmış hiçbir ürün adetli değilse ticare değer taşıyamaz.

asko56

80+ Silver
dostum yurtdışı ile ne işin var onu anlamadım yapacagınız iş paranızı bozdurun tl de günlük faiz e koyun 6 gün 1 tb ssd bedavaya gelsin 6 gün içinde kafanıza koydugunuz parçaları tek tek seçin sonra iyice araştırın sornada foruma konu açın

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue
Amaç oyunsa yeni x3d ler gelene kadar 7800x3d alınabilir. PSU minimum 1200watt. Sistemi şu anda dizip 5090 beklenebilir. 2025 yılına kalacak çünkü işlemcilerin üst modelleri ve anakartlar.

L4ck3y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğulcan Onur AKPINAR
dostum yurtdışı ile ne işin var onu anlamadım yapacagınız iş paranızı bozdurun tl de günlük faiz e koyun 6 gün 1 tb ssd bedavaya gelsin 6 gün içinde kafanıza koydugunuz parçaları tek tek seçin sonra iyice araştırın sornada foruma konu açın
Zaten alamam yurtdisindan parcalari pesin fiyatina taksitle alicam burdan

asko56

80+ Silver
Zaten alamam yurtdisindan parcalari pesin fiyatina taksitle alicam burdan
o zaman şimdiden almaya başlayın ama bence tavsiye istiyorsan kesinlikle asus ürünlerine degil daha kaliteli muadil ürünlere bakmak çok daha avantajlı çok avantajlı çıkabilrisin

L4ck3y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğulcan Onur AKPINAR
Amaç oyunsa yeni x3d ler gelene kadar 7800x3d alınabilir. PSU minimum 1200watt. Sistemi şu anda dizip 5090 beklenebilir. 2025 yılına kalacak çünkü işlemcilerin üst modelleri ve anakartlar.
Ya acelem yok parcalari toplayip 5090 cikana kadar idare edicek bir sey almama gerek yok elimde orta seviye bir sistem var şuan zaten onu kullanıyoeum
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman şimdiden almaya başlayın ama bence tavsiye istiyorsan kesinlikle asus ürünlerine degil daha kaliteli muadil ürünlere bakmak çok daha avantajlı çok avantajlı çıkabilrisin
önerilere açığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,006,034
Üyeler
159,431
Son üye