Neler Yeni

RTX 5090 Sistem Öneri

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten öyle yapıyorum ancak altın veya dolar düşse bile fiyatlar yukarı çıkıyor özellikle de Ocak ayında
Altın ve dolar nerede düşüyor :kekw: fiyatlarla beraber durmadan yükseliyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Onur Yücel
Yılbaşından sonraki zamlardan korkuyorsan paranı altında vs. tut normalden çok daha az etkilenirsin.
Bence de bir de şöyle bir şey mesela diyorsunuz ya amd yeni çıkardığı işlemciyi alayım falan belli olmaz belki bu seri leş atacak bilemezsiniz. Biraz bekleyin ger dönüşler sonucu şekillenir hangi işlemci iyi kronik problemleri ne vs belli olur. İntelin son neslini sizin gibi düşünüp alanlar ağır patladı mesela o şekil bir şey yaşamayın sonra.

The Semih

80+ Gold
Hayırlı forumlar dostlar. Biliyorsunuz Nvidia 2024 sonu ya da 2025 ortası gibi 50 serisi ekran kartlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Elimde sağlam bir bütçe var fakat yılbaşı sonrası kur güncellemesi ile beraber fiyatlar çok yüksek ihtimalle uçacağından dolayı bağzı parçaları önden almayı düşünüyorum. Aklımdaki sistem full rog strix + hyperion kasalı beyaz bir sistem. İşlemci olarak Ryzen 9 9950x düşünüyorum ama çekindiğim kısım şu, işlemci ve anakartı önden alırsam pişman olur muyum? 5090 çıkana kadar daha iyi bir işlemci ve anakart çıkar mı? Çıkmazsa da erken almadığıma pişman olucam. Tavsiyelerinizi bekliyorum uzun süredir bu sistem için para biriktiriyordum.
Bu pc yi oyun oynamak için toplamıyorsundur umarım, bir kişide 3D modelleme yapacağım desin lütfen :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel
Bu pc yi oyun oynamak için toplamıyorsundur umarım, bir kişide 3D modelleme yapacağım desin lütfen :D
oyun ve oled monitörün hakkını verecek sistem için..10 yıllık pc var ..10 yıl güncel teknolojiden uzak kaldım acısını çıkarma zamanı 5090 ve asus ucdp oled monitör ile

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hayırlı forumlar dostlar. Biliyorsunuz Nvidia 2024 sonu ya da 2025 ortası gibi 50 serisi ekran kartlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Elimde sağlam bir bütçe var fakat yılbaşı sonrası kur güncellemesi ile beraber fiyatlar çok yüksek ihtimalle uçacağından dolayı bağzı parçaları önden almayı düşünüyorum. Aklımdaki sistem full rog strix + hyperion kasalı beyaz bir sistem. İşlemci olarak Ryzen 9 9950x düşünüyorum ama çekindiğim kısım şu, işlemci ve anakartı önden alırsam pişman olur muyum? 5090 çıkana kadar daha iyi bir işlemci ve anakart çıkar mı? Çıkmazsa da erken almadığıma pişman olucam. Tavsiyelerinizi bekliyorum uzun süredir bu sistem için para biriktiriyordum.
x3D işlemcileri beklemenizi tavsiye ederim hocam

Top Bottom