15-17.5k arası bir sistem düşünüyorum şimdilik 144hz 1080p olarak kullanacağım ileride 2k 144hz olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu sistem güzel yanına birde sıvı sogutma ile daha güzel olur15-17.5k arası bir sistem düşünüyorum şimdilik 144hz 1080p olarak kullanacağım ileride 2k 144hz olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi dir 2K da her oyunu ultra da açarBLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Blade 6700xt alıp yanına sıvı soğutma almak daha mantıklı yada çok daha ucuza rahatlıkla işini görecek kule tipi soğutucu da alabilirsin.Kasayi gt501 yapip anakarti tuf wifi yapinca sivi sogutmada dahil 18.100tl yapiyor diger sistemdem ramleri bir tik daha kotu ama psusu da daha iyi. Blade kasaya 240mm bir sivi soğutucu alsam ortalama 1000-1300tl ayni fiyata gelir neredeyse hangisi daha mantıklı?AZUNYAN-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
AZUNYAN-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AZUNYAN-ULTRA ITOPYA'da.www.itopya.com
Çünkü genel olarak blade'nin sistem parçaları daha kaliteli ve itopyadaki sistemin sıvı soğutmasını önermiyorum,iyi değil.Şahsen blade alıp yanına pf240 yada zoomflow 240x sıvı soğutma alırdım.sıvı soğutucu istiyorum ve neden blade almak daha mantıklı açıklar mısın @Jnwander
hangi sistem parçası daha iyi bunu soruyorum ram ve psu dışında bir fark yok itopyadaki sistemin psu'su daha iyi diye biliyorum ram olarak da blade'deki ram bir tık daha iyi. kalite farkı demenize anlam veremedim çok o yüzden sadece sıvı soğutmayı önermiyosunuz anladığım kadarıyla.Çünkü genel olarak blade'nin sistem parçaları daha kaliteli ve itopyadaki sistemin sıvı soğutmasını önermiyorum,iyi değil.Şahsen blade alıp yanına pf240 yada zoomflow 240x sıvı soğutma alırdım.
Fiyatına göre iyi bir soğutucu değil.Sesli ve dandik bir soğutucu kısaca.Kaliteden kastım ram,kasa ve anakart bir tık daha iyi.Sen kendi kafana göre ilerleyebilirsin ben sadece şahsi fikrimi söyledim.hangi sistem parçası daha iyi bunu soruyorum ram ve psu dışında bir fark yok itopyadaki sistemin psu'su daha iyi diye biliyorum ram olarak da blade'deki ram bir tık daha iyi. kalite farkı demenize anlam veremedim çok o yüzden sadece sıvı soğutmayı önermiyosunuz anladığım kadarıyla.
Yok yanlış anlama fikrini irdeledigim icin sadece sebeplerini öğrenmek istedim yukarıdaki mesajımı tam okumamışsın sanirim itopyadaki kasayi gt501 ve anakartı da tuf b550 plus wifi olanla değiştirip sistemi aynı yapicaktım. Sadece ram ve psu farklı olucakti. Sogutucunun oyle oldugunu bilmiyordum teşekkür ederim.Fiyatına göre iyi bir soğutucu değil.Sesli ve dandik bir soğutucu kısaca.Kaliteden kastım ram,kasa ve anakart bir tık daha iyi.Sen kendi kafana göre ilerleyebilirsin ben sadece şahsi fikrimi söyledim.
Rica ederim,alacağınız sistem şimdiden hayırlı olsun.Yok yanlış anlama fikrini irdeledigim icin sadece sebeplerini öğrenmek istedim yukarıdaki mesajımı tam okumamışsın sanirim itopyadaki kasayi gt501 ve anakartı da tuf b550 plus wifi olanla değiştirip sistemi aynı yapicaktım. Sadece ram ve psu farklı olucakti. Sogutucunun oyle oldugunu bilmiyordum teşekkür ederim.