Arama sonuçları: *

1. Banxtre

İtopya mağazasındaki stoklar

Müşteri hizmetlerini arayıp sor dostum,onlar stok yoksa bile başka mağazadan getirtirler . Bazı sistemler internete özel oluyor ona da dikkat et.
  2. Banxtre

Da-forum Özel Rx 6500 Xt Si̇stem Ne Kadara Satılabilir ?

İtopya böyle bi hizmet vermiyor bu sistem için.
  3. Banxtre

EFE UYGAÇ-MACHINE Alınır Mı?

Alınmaz ,o fiyata 3500'e bi 16GB RAM +10100f kasa alırsın yanına da 3-4k koyar 6500xt veya 1650 alır çok daha iyi performans alırsın. Şuan bu sistemi eğer bahsettiğin tarzda 1200+1050ti ise vasat altı o fiyata.
  4. Banxtre

Ryzen 5 3500x-gtx 1050ti 2.el sistem alınır mı??

Sistem fiyatına göre vasat altı.Fiyatını hak etmiyor. Onun yerine sıfır 6500+11400f vaya 3050'li fırsat sistemi alınabilir.
  5. Banxtre

Inventus Unlost Eco V2 sistemi aldım H.O? G.O?

Vah vah Baya eco Cantuğ abinle görüşmeyi bırak : ) Yavaşça sistemi iade et
  6. Banxtre

İşi ticarete dönüstürmüşler

Konu açarak ilanın reklamını yapman :D Laf ettiğiniz adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz farkında değilsiniz. Elinizden maks gelecek ilanı almamak ve aldırtmamak ,bu şekilde her konu açtığınızda ilan daha çok kişiye ulaşıyor ve bilinçsiz kullanıcı da gidip pazarlıkla 13-12 arasına alıyor ...
  7. Banxtre

Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

İtopya:Hemen gidip sahibindende sistem alanları bulayım iptal edeyim :D Sabah sabah güldüren olay. İhtiyacı olan dramasına devam
  8. Banxtre

Hazır Beyaz Sistem önerisi

Hazır sistemde beyaz aramak çok hatalı davranış . Türkiyede ekosistem+beyaz sistem yapan nadir 3-5 kişiden biri olarak söylüyorum ki parçaları tek tek toplaman gerekiyor.Diğer türlü melez bir sistem olur göze de hitap etmez. İşlemci ve Ekran kartı seçimini sana kalmış ama bembeyaz sistem...
  9. Banxtre

İtopya GT 1650 alınır mi

Virgül ekledim ,küçük bir yanlış anlaşılma olmuş.
  10. Banxtre

İtopya GT 1650 alınır mi

Evet RAM iyi değil yüksek CL değeri ,düşük Mhz ve tek kanal. Mümkünse değiştirilmeli ileriye yönelik düşünülürse.
  11. Banxtre

MD-3 Alsam kaça satabilirim?

Hadi alıp satacaksın ,bari bu fiyat araştırmasını gidip 2.el sitelerde yap Hadi bilemedin araştırma yapmayı konuyu açıyorsun bari başka forumlarda aç da sistemin sahibinin forumunda açma konuyu . Ticareti yapmadan önce ilk ticareti öğren sonra yaparsın . Hayatın boyunca unutamayacağın bir...
  12. Banxtre

Bilgisayar Fiyatları Düşmemiş

Düşmez, bahaneler hazır 'dolar yüksek iken parça alımı yaptık,indirim yapamıyoruz' Yersen
  13. Banxtre

F/p hazır sistem tavsiyesi

2.el olduğu kesin değil ama benim de E-Ticaret mağazam var ve ürün durumunu 2.el olarak işaretleyince özellikler kısmında o bilgilendirme çıkıyor.
  14. Banxtre

F/p hazır sistem tavsiyesi

Bu 2.el olan bütün ürünlerde yazıyor ,satıcıya özel bir durum değil .
  15. Banxtre

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim

9k fiyat yazarsanız o sistemi koleksiyon yaparsınız.
  16. Banxtre

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim

6-7k arasına satılır .
  17. Banxtre

bu pc ne kadar eder?

4-4.5k arası eder.
  18. Banxtre

Bilgisayar vs Xbox Series S

Evet
  19. Banxtre

Hocam o iş öyle değil, sadece belirli oyunlarda destek var ve browserda kullanamiyorsunuz randımanlı bir şekilde.
  20. Banxtre

Sadece oyun oynayacaksan ve oynayacagin oyunlar içerisinde Cs,Valorant gibi online pc oyunları yoksa Series S .Zaten RX570 den Bayaa güçlü. Series S 2070 dengi değil bu arada.
Top Bottom