Neler Yeni

Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
adamın kendi ürünü istediğini yapar :D

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Sana mı soracaklar satarken

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla hiçbir şey yapamazsınız. Önceden öğrenciye özel indirim gibi şeyler yapılmadığı sürece parasını veren ürünü alır. Siz de onlardan almazsanız elinde kalır satamaz. Başka yapacak hiçbir şey yok.
Bu da çözmez. Öğrenciden bol ne var ki memlekette. Sorun kaynağından ziyade sorunla uğraşıyorlar. Burası artık sefalet ülkesi.Altı üstü 3050. 250 dolarlık kart. Milletin düştüğü hale bak.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bunu bekliyorduk zaten yeni bişey değil ki satın alanların yarısı kar amaçlı alıyor bu hep oldu olucak önüne kimse geçemez yasak vs gibi bir durum yok

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kopar tabi kardeşim Türkiye de yaşadığını bilmiyor musun binbir türlü sıkıntıya girip para ayarlıyor sun insanlar gidip soğukta sıra bekliyor bu fırsatçı şerefsizler yüzünden stok 5 saniye de bitiyor sende bu kadar rahat rahat yazabiliyon bunları pes doğrusu.
Ya birader boş yapma. Senin bilgisayara ihtiyacın var. Fırsatçı dediğinin de milyonları yok. O da alıp letgoda sahibindende satıp 3 kuruş kazanma derdinde. Bu ülke fakir bir ülke anlayın artık. Millet yağ alıcam diye üst üste çıkıyor. Bu tepkini bana ya da itopya ya değil. Doları bu hale getirenlere ve ona destek verenlere yap.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sahibinde ilan açanların yarı öğrenci zaten onu geç diğer yarısının da öğrenci tanıdığımı yok
Onun da zaten önüne geçilemez maalesef. Senin bu alsatcilari engelleyecek bir proje vardı o ne durumda? Olacak mi yani gerçekten ihtiyaç sahibine ulaşmasını nasıl garanti edeceksin? Eğer yapabileceğimiz bir şey varsa o konuda, ben bilgisayar mühendisiyim ve Araştırma görevlisiyim. Ben yardıma hazırım elimden geleni yaparım

Newkan

80+ Bronze
Ya birader boş yapma. Senin bilgisayara ihtiyacın var. Fırsatçı dediğinin de milyonları yok. O da alıp letgoda sahibindende satıp 3 kuruş kazanma derdinde. Bu ülke fakir bir ülke anlayın artık. Millet yağ alıcam diye üst üste çıkıyor. Bu tepkini bana ya da itopya ya değil. Doları bu hale getirenlere ve ona destek verenlere yap.
Sen merak etme tepkimi gereken kişilere çok iyi seviye de yapıyorum için rahat olsun.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İtopya:Hemen gidip sahibindende sistem alanları bulayım iptal edeyim :D

Sabah sabah güldüren olay.
İhtiyacı olan dramasına devam

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben hatırlıyorum. Yıl 2019 Aralık.. Md1 çıkmış ryzen 5 1600af ve rx 580 + 75 hz monitör 3bin tl. O zamanlar çok düşündüm alsam mi almasam mi mesela stok sabah bitmişti. 12 saatte bitti abi şimdi siteye girilmiyor :D ki bi de rx580 yani.

Bu arada alamadım gittim vatandan rx590li sistem aldım :(

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
arkadaşlar mantıklı değil dediğiniz.Ben şimdi dün 1 saat bunu almaya çalıştım.Satmak için değil eşime kullanması için.Orta seviye 3-4 yıl minimum bir kasa almazdım.Ama alsaydım bende sahibindene koyardım 12/13 e.Amacım satılması değil amacım olursa alan olursa daha üstünü almak için.Evet adam al sat için almış ama sonuç olarak almış biz bişi yapamayız.O yüzden evet keşke ihtiyacı olan bizler alsaydık ama adamlar almış sağlık olsun sizin yapacağınız en iyi şey ONLARDAN ALMAMAK..

Newkan

80+ Bronze
İhtiyacı olmayıp tuzu kuru olanlar ne kadar rahat konuşabiliyor helal olsun cidden başka diyecek bir şey bulamıyorum

Top Bottom