Bu da çözmez. Öğrenciden bol ne var ki memlekette. Sorun kaynağından ziyade sorunla uğraşıyorlar. Burası artık sefalet ülkesi.Altı üstü 3050. 250 dolarlık kart. Milletin düştüğü hale bak.Valla hiçbir şey yapamazsınız. Önceden öğrenciye özel indirim gibi şeyler yapılmadığı sürece parasını veren ürünü alır. Siz de onlardan almazsanız elinde kalır satamaz. Başka yapacak hiçbir şey yok.
Ya birader boş yapma. Senin bilgisayara ihtiyacın var. Fırsatçı dediğinin de milyonları yok. O da alıp letgoda sahibindende satıp 3 kuruş kazanma derdinde. Bu ülke fakir bir ülke anlayın artık. Millet yağ alıcam diye üst üste çıkıyor. Bu tepkini bana ya da itopya ya değil. Doları bu hale getirenlere ve ona destek verenlere yap.Kopar tabi kardeşim Türkiye de yaşadığını bilmiyor musun binbir türlü sıkıntıya girip para ayarlıyor sun insanlar gidip soğukta sıra bekliyor bu fırsatçı şerefsizler yüzünden stok 5 saniye de bitiyor sende bu kadar rahat rahat yazabiliyon bunları pes doğrusu.
Onun da zaten önüne geçilemez maalesef. Senin bu alsatcilari engelleyecek bir proje vardı o ne durumda? Olacak mi yani gerçekten ihtiyaç sahibine ulaşmasını nasıl garanti edeceksin? Eğer yapabileceğimiz bir şey varsa o konuda, ben bilgisayar mühendisiyim ve Araştırma görevlisiyim. Ben yardıma hazırım elimden geleni yaparımSahibinde ilan açanların yarı öğrenci zaten onu geç diğer yarısının da öğrenci tanıdığımı yok
adamlar parasını verip almış buna kimse bir şey yapamaz
Sen merak etme tepkimi gereken kişilere çok iyi seviye de yapıyorum için rahat olsun.Ya birader boş yapma. Senin bilgisayara ihtiyacın var. Fırsatçı dediğinin de milyonları yok. O da alıp letgoda sahibindende satıp 3 kuruş kazanma derdinde. Bu ülke fakir bir ülke anlayın artık. Millet yağ alıcam diye üst üste çıkıyor. Bu tepkini bana ya da itopya ya değil. Doları bu hale getirenlere ve ona destek verenlere yap.
Ben hatırlıyorum. Yıl 2019 Aralık.. Md1 çıkmış ryzen 5 1600af ve rx 580 + 75 hz monitör 3bin tl. O zamanlar çok düşündüm alsam mi almasam mi mesela stok sabah bitmişti. 12 saatte bitti abi şimdi siteye girilmiyor ki bi de rx580 yani.Ya birader boş yapma. Senin bilgisayara ihtiyacın var. Fırsatçı dediğinin de milyonları yok. O da alıp letgoda sahibindende satıp 3 kuruş kazanma derdinde. Bu ülke fakir bir ülke anlayın artık. Millet yağ alıcam diye üst üste çıkıyor. Bu tepkini bana ya da itopya ya değil. Doları bu hale getirenlere ve ona destek verenlere yap.