Neler Yeni

Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İhtiyacı olmayıp tuzu kuru olanlar ne kadar rahat konuşabiliyor helal olsun cidden başka diyecek bir şey bulamıyorum
Harbiden çok ihtiyacın varsa 3050 alma da 1660 al.Yani abarttınız iyice.400 stok pc ye kaç bin kişi hücum etti alamayacaksınız tabi.

Kontfire

80+ Silver
Ya bırakın bu Al-satlar ile 3 kuruş kazanacaklar ticaret yapıyorlar demeyi. O zaman pandemi başında Maske stoklayip karaborsa oluşturanlar da 3 kuruş kazanmak için ticaret yaptı dimi ? Ticaret dediğin şeyin bir ahlâkı olur. Al-sat yapacaksan git Çin'den anlaşma yap Amazon üzerinden sat.

yusuftheayay

80+ Bronze
Tamam bende memnun değilim al satçılardan ama bişey diyemeyiz arkadaşlar onlarda evine ekmek götürücek çoluğu cocuğu var yok ihtiyac mihtiyaç ne ihtiyacı yemek mi bu evmi bu, çok ihtiyacın varsa alırsın bu fiyata 1650 lili sistem kullanırsın senin valorant ta 200 sabit fps alman ihtiyaç değildir boş duyar kasmayın

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya bırakın bu Al-satlar ile 3 kuruş kazanacaklar ticaret yapıyorlar demeyi. O zaman pandemi başında Maske stoklayip karaborsa oluşturanlar da 3 kuruş kazanmak için ticaret yaptı dimi ? Ticaret dediğin şeyin bir ahlâkı olur. Al-sat yapacaksan git Çin'den anlaşma yap Amazon üzerinden sat.
Harbiden boş yapıyorsunuz.O maskeler nasıl ellerinde patladı sonra onu da hatırlıyorsunuz değil mi? Sistem ucuzdu herkes almak için uğraştı.Stok DA çok az.Bitmesi normal.Sanki sıra bekleyenlere kurşun açıp aldılar.Gitti sırasını bekledi aldı.

Kontfire

80+ Silver
Tamam bende memnun değilim al satçılardan ama bişey diyemeyiz arkadaşlar onlarda evine ekmek götürücek çoluğu cocuğu var yok ihtiyac mihtiyaç ne ihtiyacı yemek mi bu evmi bu, çok ihtiyacın varsa alırsın bu fiyata 1650 lili sistem kullanırsın senin valorant ta 200 sabit fps alman ihtiyaç değildir boş duyar kasmayın
İhtiyacı olan birisi bu parayı zaten kaç yılda biriktirebildi ve aldımı da en az 5 yıl yeni PC alamayacağı için güncel bir ekran kartı almak istiyor. Evlerine ekmek götürüyorlarmişş , o zaman evine başka pis işlerle ekmek götürenleri de kınamayalım ?

yusuftheayay

80+ Bronze
İhtiyacı olan birisi bu parayı zaten kaç yılda biriktirebildi ve aldımı da en az 5 yıl yeni PC alamayacağı için güncel bir ekran kartı almak istiyor. Evlerine ekmek götürüyorlarmişş , o zaman evine başka pis işlerle ekmek götürenleri de kınamayalım ?
Al sat pis iş??

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kızgınlığınız anlaşılır ama yasal olarak hiçbir problem yok burada. O yüzden kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Tek yapılması gereken almamak onlardan

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kızgınlığınız anlaşılır ama yasal olarak hiçbir problem yok burada. O yüzden kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Tek yapılması gereken almamak onlardan
Sistemi aldım diyelim.Elimde rx 570 var.Onu kasaya taktım.Yeni gelen kasaya kendi anakartımı işlemcimi geçirdim.Eski kasaya da rx570 i bundaki yeni gelen ssd leri taktım tekrardan sattım kim anlayabilecek.Kimse anlayamaz.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sistemi aldım diyelim.Elimde rx 570 var.Onu kasaya taktım.Yeni gelen kasaya kendi anakartımı işlemcimi geçirdim.Eski kasaya da rx570 i bundaki yeni gelen ssd leri taktım tekrardan sattım kim anlayabilecek.Kimse anlayamaz.
Parça parça da satsan anca ilan tarihinden anlar. Başka türlü anlaşılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,496
Üyeler
164,684
Son üye
Swar
Top Bottom