Neler Yeni

Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,099
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Her sistemde aynı terane. Ben bıktım, Abdullah kim bilir ne hissediyordur. Kafayı yedirceniz adama.
Gerçekten. Adam kendi takipçilerine kıyak geçiyor ancak bunda bile bahane bulanların sayısı çok fazla. Bir laf vardır: Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Şimdi olay şu birisi öğrenci belgesi diyor zaten Türkiye sularında 40 yaşındaki bile açık öğretime kayıtlı. Ek olarak 25 yaşına kadar öğrenci kitlesi var her evde bir öğrenci vardır veya arkadaşları arasında illa bulunur. Bir diğer konu 10.000₺ sistem alabilme gücü var ise 12.000₺ verip başka sistemlere yönelebilirsin fiyatlar son haftalarda dolara rağmen indi bir diğer konu tamam herkes sistemi istiyor lakin bazılarının sırf ortalığı karıştırmak adına konu açıp yorum cevaplayıp olayın dozunu kaçırdıklarını düşünüyorum. 10.000₺ az değil ve herkesin alım gücü var ise illa başka sistem alınır. Bu kadar olayı kasmaya gerek yok .

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Her yeni sistemde aynı konu.
Ege on Twitter: "#pamukkaleüniversitesi valla ya bıhtıh yaa  https://t.co/H2YeajnD1p" / Twitter

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,491
İsim
Diyarhan

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladık sınırlı stoklardan dolayı ürünü alamadınız ama bunu alanlara hakaret edip saçma önerilerle konu açarak yansıtmayın. Kanunlar buna izin veriyorsa adam isterse 10 tane alır. Vicdanı ona kalmış.

Top Bottom