Ekran kartı dışında her parça çok rahat okutulur kimse de anlamaz.Ekran kartı anlaşılsa da alan elbet çıkar.Parça parça da satsan anca ilan tarihinden anlar. Başka türlü anlaşılmaz
Ekran kartı dışında her parça çok rahat okutulur kimse de anlamaz.Ekran kartı anlaşılsa da alan elbet çıkar.Parça parça da satsan anca ilan tarihinden anlar. Başka türlü anlaşılmaz
Bi bakıma haklılar alamadıkları için. Ben bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl alınır nasıl davranılması gerekiyor vs ama alsatcilarin işine yaramasindan da korkuyorumNeden bu kadar çok zorunuza gidiyor merak ediyorum alt tarafı almış satıyor. yapacak bir şey yok.
Alamadıkları için üzülmeleri normal ama bu kadar zorlarına gitmesi aşırı benceBi bakıma haklılar alamadıkları için. Ben bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl alınır nasıl davranılması gerekiyor vs ama alsatcilarin işine yaramasindan da korkuyorum
En iyisi parçalayıp satmak yoksa delik deşik edecekler milleti.Bence bu sistemi komple alıp satan insanlarla birileri buluşup bıçaklayacak
ANKARA 2 saat bana.Çok kafaya koysam atlar gider alırım dediğin gibi.Bu nasip içi olursa olur olmazsa yapacak bişi yok.Kardo ihtiyacı olan gerçekten ne yapıp edip mağazadan bile alır yani. Çokta şey yapmayın burada. Ben MD3 alırken İstanbulda tanıdığım yoktu, dayımı aradım onun varmış. Tanıdığın tanıdığını gönderdim MD3 almaya Ordan alıp kargoladı.
Velhasıl kelam, ihtiyacı olan çabalarsa alıyor.
Aynen öyle ben arkadaşımın adına satın almıştım işletme adına fatura çıkarmıştı gider olarak göstermiş sene sonu para olarak geri dönerse ne mutlu.Kardo ihtiyacı olan gerçekten ne yapıp edip mağazadan bile alır yani. Çokta şey yapmayın burada. Ben MD3 alırken İstanbulda tanıdığım yoktu, dayımı aradım onun varmış. Tanıdığın tanıdığını gönderdim MD3 almaya Ordan alıp kargoladı.
Velhasıl kelam, ihtiyacı olan çabalarsa alıyor.
ANKARA 2 saat bana.Çok kafaya koysam atlar gider alırım dediğin gibi.Bu nasip içi olursa olur olmazsa yapacak bişi yok.
Aynen dostlar, taaa Adana'dan bu vesileyle almış oldum yani. Gerçekten ihtiyacı olan bir şekilde alır.Çok doğal bir durum ben alıştım. Kasayı 12k ya satanları az çok anladım ama 3050 yi 8k dan fazla ya satanlar av peşinde herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle ben arkadaşımın adına satın almıştım işletme adına fatura çıkarmıştı gider olarak göstermiş sene sonu para olarak geri dönerse ne mutlu.
Merak ettim sizin rx6600xt ne oldu? Sipariş listemde 6600xt duruyor ama yazılım sorunu var mıdır diye düşündürüyor.Aynen dostlar, taaa Adana'dan bu vesileyle almış oldum yani. Gerçekten ihtiyacı olan bir şekilde alır.
Yazılımda bir sorun yok performans vs. güzel. Ancak coil whine var biraz. Değiştirmeyi düşünüyorum.Merak ettim sizin rx6600xt ne oldu? Sipariş listemde 6600xt duruyor ama yazılım sorunu var mıdır diye düşündürüyor.