Neler Yeni

Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Parça parça da satsan anca ilan tarihinden anlar. Başka türlü anlaşılmaz
Ekran kartı dışında her parça çok rahat okutulur kimse de anlamaz.Ekran kartı anlaşılsa da alan elbet çıkar.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Neden bu kadar çok zorunuza gidiyor merak ediyorum alt tarafı almış satıyor. yapacak bir şey yok.
Bi bakıma haklılar alamadıkları için. Ben bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl alınır nasıl davranılması gerekiyor vs ama alsatcilarin işine yaramasindan da korkuyorum 😅

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bi bakıma haklılar alamadıkları için. Ben bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl alınır nasıl davranılması gerekiyor vs ama alsatcilarin işine yaramasindan da korkuyorum 😅
Alamadıkları için üzülmeleri normal ama bu kadar zorlarına gitmesi aşırı bence

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kardo ihtiyacı olan gerçekten ne yapıp edip mağazadan bile alır yani. Çokta şey yapmayın burada. Ben MD3 alırken İstanbulda tanıdığım yoktu, dayımı aradım onun varmış. Tanıdığın tanıdığını gönderdim MD3 almaya :D Ordan alıp kargoladı.
Velhasıl kelam, ihtiyacı olan çabalarsa alıyor. :)

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Kardo ihtiyacı olan gerçekten ne yapıp edip mağazadan bile alır yani. Çokta şey yapmayın burada. Ben MD3 alırken İstanbulda tanıdığım yoktu, dayımı aradım onun varmış. Tanıdığın tanıdığını gönderdim MD3 almaya :D Ordan alıp kargoladı.
ANKARA 2 saat bana.Çok kafaya koysam atlar gider alırım dediğin gibi.Bu nasip içi olursa olur olmazsa yapacak bişi yok.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,364
İsim
Diyarhan
Çok doğal bir durum ben alıştım. Kasayı 12k ya satanları az çok anladım ama 3050 yi 8k dan fazla ya satanlar av peşinde herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle ben arkadaşımın adına satın almıştım işletme adına fatura çıkarmıştı gider olarak göstermiş sene sonu para olarak geri dönerse ne mutlu.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
ANKARA 2 saat bana.Çok kafaya koysam atlar gider alırım dediğin gibi.Bu nasip içi olursa olur olmazsa yapacak bişi yok.
Çok doğal bir durum ben alıştım. Kasayı 12k ya satanları az çok anladım ama 3050 yi 8k dan fazla ya satanlar av peşinde herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle ben arkadaşımın adına satın almıştım işletme adına fatura çıkarmıştı gider olarak göstermiş sene sonu para olarak geri dönerse ne mutlu.
Aynen dostlar, taaa Adana'dan bu vesileyle almış oldum yani. Gerçekten ihtiyacı olan bir şekilde alır.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,364
İsim
Diyarhan
Aynen dostlar, taaa Adana'dan bu vesileyle almış oldum yani. Gerçekten ihtiyacı olan bir şekilde alır.
Merak ettim sizin rx6600xt ne oldu? Sipariş listemde 6600xt duruyor ama yazılım sorunu var mıdır diye düşündürüyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Merak ettim sizin rx6600xt ne oldu? Sipariş listemde 6600xt duruyor ama yazılım sorunu var mıdır diye düşündürüyor.
Yazılımda bir sorun yok performans vs. güzel. Ancak coil whine var biraz. Değiştirmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom