Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

Parça parça da satsan anca ilan tarihinden anlar. Başka türlü anlaşılmaz
Ekran kartı dışında her parça çok rahat okutulur kimse de anlamaz.Ekran kartı anlaşılsa da alan elbet çıkar.

Neden bu kadar çok zorunuza gidiyor merak ediyorum alt tarafı almış satıyor. yapacak bir şey yok.
Bi bakıma haklılar alamadıkları için. Ben bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl alınır nasıl davranılması gerekiyor vs ama alsatcilarin işine yaramasindan da korkuyorum 😅

Bi bakıma haklılar alamadıkları için. Ben bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl alınır nasıl davranılması gerekiyor vs ama alsatcilarin işine yaramasindan da korkuyorum 😅
Alamadıkları için üzülmeleri normal ama bu kadar zorlarına gitmesi aşırı bence

Her işte bir hayır vardır.DA 4.5 alamayanlar üzülüyordu bazıları şimdi bunu aldı ve memnun.Bugün ben dahil alamayanlar yarın bir sistem çıkar belki bundan güzel olur ve onu alırlar.Takılmayın Go next beyler sıradaki nasibimiz neyse o olsun.

Kardo ihtiyacı olan gerçekten ne yapıp edip mağazadan bile alır yani. Çokta şey yapmayın burada. Ben MD3 alırken İstanbulda tanıdığım yoktu, dayımı aradım onun varmış. Tanıdığın tanıdığını gönderdim MD3 almaya :D Ordan alıp kargoladı.
Velhasıl kelam, ihtiyacı olan çabalarsa alıyor. :)

Kardo ihtiyacı olan gerçekten ne yapıp edip mağazadan bile alır yani. Çokta şey yapmayın burada. Ben MD3 alırken İstanbulda tanıdığım yoktu, dayımı aradım onun varmış. Tanıdığın tanıdığını gönderdim MD3 almaya :D Ordan alıp kargoladı.
ANKARA 2 saat bana.Çok kafaya koysam atlar gider alırım dediğin gibi.Bu nasip içi olursa olur olmazsa yapacak bişi yok.

Çok doğal bir durum ben alıştım. Kasayı 12k ya satanları az çok anladım ama 3050 yi 8k dan fazla ya satanlar av peşinde herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle ben arkadaşımın adına satın almıştım işletme adına fatura çıkarmıştı gider olarak göstermiş sene sonu para olarak geri dönerse ne mutlu.

ANKARA 2 saat bana.Çok kafaya koysam atlar gider alırım dediğin gibi.Bu nasip içi olursa olur olmazsa yapacak bişi yok.
Çok doğal bir durum ben alıştım. Kasayı 12k ya satanları az çok anladım ama 3050 yi 8k dan fazla ya satanlar av peşinde herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle ben arkadaşımın adına satın almıştım işletme adına fatura çıkarmıştı gider olarak göstermiş sene sonu para olarak geri dönerse ne mutlu.
Aynen dostlar, taaa Adana'dan bu vesileyle almış oldum yani. Gerçekten ihtiyacı olan bir şekilde alır.

Aynen dostlar, taaa Adana'dan bu vesileyle almış oldum yani. Gerçekten ihtiyacı olan bir şekilde alır.
Merak ettim sizin rx6600xt ne oldu? Sipariş listemde 6600xt duruyor ama yazılım sorunu var mıdır diye düşündürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri