Araba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,041
belki 1-2 tane stok var nerden biliyorsun?2. Elmi güldürme bu mu savunman
O kadar 2. El 1650 yi nereden bilsun
sanki 2.el 1650 bulmak çok zor bir şey
belki 1-2 tane stok var nerden biliyorsun?2. Elmi güldürme bu mu savunman
O kadar 2. El 1650 yi nereden bilsun
Bu 2.el olan bütün ürünlerde yazıyor ,satıcıya özel bir durum değil .Bana kalırsa alınmaz açıklamaya bakın . Güven vermiyor. Farklı nitelikte özellikler olabilir yazıyor.
Aynen öyle.
bulunma o zaman![]()
Siz üçünüz lütfen benim açmış olduğum bu konuyu terk edermisinizsana diyor ki izolynin gelimiş hali sen diyorsunki “ 1650 var napıcaz “![]()
Alan alsın işte alamazsan gide ben napam satan kişi ben dwğilimbelki 1-2 tane stok var nerden biliyorsun?
sanki 2.el 1650 bulmak çok zor bir şey
Herkes kurallara uyduğu sürece istediği gibi konuşur. Sen kendin yazık edersin Parana. Niye savunuyorsun?Siz üçünüz lütfen benim açmış olduğum bu konuyu terk edermisiniz
Ör. (Siz müslümana içkininin helal olduğuna inandıracaka kadar akıllıca olmayan argümanlarla geliyonuz)
O yüzden lütfen konuyu karıştırmayın ağzımı fena şekilde bozacam yoksa
Bu 2.el olan bütün ürünlerde yazıyor ,satıcıya özel bir durum değil .
2.elmiş demekki birde diyorsunki 2.el değilSiz üçünüz lütfen benim açmış olduğum bu konuyu terk edermisiniz
Ör. (Siz müslümana içkininin helal olduğuna inandıracaka kadar akıllıca olmayan argümanlarla geliyonuz)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alan alsın işte alamazsan gide ben napam satan kişi ben dwğilim
burdan yöneticilere sesleniyorum bu adamı nası silver yaptınız hayretler içerisindeyimSiz üçünüz lütfen benim açmış olduğum bu konuyu terk edermisiniz
Asıl sizin savundunuz şeye bakın ben sadece öneri yapıyom siz burada kanıtı olmayan şeyler ile milletin kafasını karıştırıyorsunuz sizi uyarıyom qnlamıyonuz o yüzden ısrar etmeden gidermisinHerkes kurallara uyduğu sürece istediği gibi konuşur. Sen kendin yazık edersin Parana. Niye savunuyorsun?
kızgın spamlayıp ağzımı bozarım demekle olmuyor bu işlerSiz üçünüz lütfen benim açmış olduğum bu konuyu terk edermisiniz
Mesaj yazdıkca oluyor bu olay yenisin forumda bu cahilliğin belli ediyor zarinburdan yöneticilere sesleniyorum bu adamı nası silver yaptınız hayretler içerisindeyim
Yanlış bilgilendirmeyin lütfen.Asıl sizin savundunuz şeye bakın ben sadece öneri yapıyom siz burada kanıtı olmayan şeyler ile milletin kafasını karıştırıyorsunuz sizi uyarıyom qnlamıyonuz o yüzden ısrar etmeden gidermisin
nerde kanıt olmayan ?Asıl sizin savundunuz şeye bakın ben sadece öneri yapıyom siz burada kanıtı olmayan şeyler ile milletin kafasını karıştırıyorsunuz sizi uyarıyom qnlamıyonuz o yüzden ısrar etmeden gidermisin
2.el olduğu kesin değil ama benim de E-Ticaret mağazam var ve ürün durumunu 2.el olarak işaretleyince özellikler kısmında o bilgilendirme çıkıyor.2.elmiş demekki birde diyorsunki 2.el değil![]()
Mesaj yazarak rütbe kazanıyorsun.burdan yöneticilere sesleniyorum bu adamı nası silver yaptınız hayretler içerisindeyim