Konu hortlamış yine açıkladım zatenAdam güzel bir PC toplamıştı. Bu fırsat ürünü kıyaslanamaz bile...
Konu hortlamış yine açıkladım zatenAdam güzel bir PC toplamıştı. Bu fırsat ürünü kıyaslanamaz bile...
Tm sen alma kardşim ama lütfen hiç bişi bilmeden ve kqnıt sunmadan alma da demezsen sevinirimsakın alma knk sakınnn
Evt ama almamamız için gerekli bir kanıtın varmı gerçekten göster bunu satan kişi dolandırıcı, belki adam gerçekten iyi bi ürün satıyor ve biri alacak ama senin yüzünden almaz ise ne yapacan günahı sonuna kadar senin boynunadostum fikrimi belirtiyorum istediğim gibi fikrmi yazabilirim
Bildiğin izolynin daha iyi haliSsd çok kötü.
Psu eh işte.
Monitör kötü.
Onlar da 10. Nesil sistem yapıyor. Rx550 var sadece izolydeWow izoly yada turbox ne alak burada adamlar 1. Nesil i7 yada 3. Nesil i5 satmıyorlar
10. Nesil i3 var
ne alaka günahı boynuma ?Tm sen alma kardşim ama lütfen hiç bişi bilmeden ve kqnıt sunmadan alma da demezsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evt ama almamamız için gerekli bir kanıtın varmı gerçekten göster bunu satan kişi dolandırıcı belki adam gerçekten iyi bi ürün satıyor ve biri alacak ama senin yüzünden almaz ise ne yapacan günahı sonuna kadar senin boynuna
Aynen öyle.ne alaka günahı boynuma ?
asıl burda adam seni dinleyip 0 diye 2.el sistem alırsa senin günahın.
kanıt olarak attığım ss bile şüphe yaratıyor.
knk madem alcan niye konu açtın?Tm sen alma kardşim ama lütfen hiç bişi bilmeden ve kqnıt sunmadan alma da demezsen sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evt ama almamamız için gerekli bir kanıtın varmı gerçekten göster bunu satan kişi dolandırıcı, belki adam gerçekten iyi bi ürün satıyor ve biri alacak ama senin yüzünden almaz ise ne yapacan günahı sonuna kadar senin boynuna
sana diyor ki izolynin gelimiş hali sen diyorsunki “ 1650 var napıcaz “Bunda 1650 var napacaz
bulunma o zamanAlmayacam qlacak kişilere öneride bulunuyom