hakmer11
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Ömer MUT
Arkadaşlar merhaba,
Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve sisteme rgb katmak için orion RGB yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler.
Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve sisteme rgb katmak için orion RGB yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler.
Sinerji Tolyste Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Tolyste Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr