Neler Yeni

Hazır Beyaz Sistem önerisi

hakmer11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer MUT
Arkadaşlar merhaba,

Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve sisteme rgb katmak için orion RGB yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba,

Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve sisteme rgb katmak için orion RGB yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler.

Hocam hazır beyaz sistem daha bu topraklara gelmedi :(

sucukreizimiz

80+ Bronze

hakmer11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer MUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2 hafta önce 17kydı
3060 ti düşünüyorum, teşekkür ederim
Hocam hazır beyaz sistem daha bu topraklara gelmedi :(
haklısın da işte kasa beyaz olsun, içine ne kadar beyaz ve RGB katabilirsem katayım mantığıyla hareket ediyorum, eşimin talebi bu yönde :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba,

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hazır sistemde beyaz aramak çok hatalı davranış .
Türkiyede ekosistem+beyaz sistem yapan nadir 3-5 kişiden biri olarak söylüyorum ki parçaları tek tek toplaman gerekiyor.Diğer türlü melez bir sistem olur göze de hitap etmez.

İşlemci ve Ekran kartı seçimini sana kalmış ama bembeyaz sistem düşünüyorsan Corsair+Asus ROG ikilisinden şaşmayacaksın.
Benim kalfalık eserini sana bırakayım baktığın sistem ile benim sistemi bi karşılaştırırsın.
Fotoğrafta biraz karanlık görünüyor ama geneli full beyaz .

20210930_173453.jpg

hakmer11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer MUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şöyle bir sistem gördüm paylaşmak istedim
teşekkür ederim, daha önce denk gelmemiştim
Hazır sistemde beyaz aramak çok hatalı davranış .
Türkiyede ekosistem+beyaz sistem yapan nadir 3-5 kişiden biri olarak söylüyorum ki parçaları tek tek toplaman gerekiyor.Diğer türlü melez bir sistem olur göze de hitap etmez.

İşlemci ve Ekran kartı seçimini sana kalmış ama bembeyaz sistem düşünüyorsan Corsair+Asus ROG ikilisinden şaşmayacaksın.
Benim kalfalık eserini sana bırakayım baktığın sistem ile benim sistemi bi karşılaştırırsın.
Fotoğrafta biraz karanlık görünüyor ama geneli full beyaz .

gayet şık duruyor, şu an ki aşamada gpu bulmak çok zor biliyorsun dolayısıyla fiyat konusunda da avantaj sağlayarak hazır sisteme yöneleyim istedim aslında. yukarıda paylaştığım linke göre beyaz bir sistem toplasan donanımları ne olurdu

Top Bottom