Hazır Beyaz Sistem önerisi

hakmer11

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba,

Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve sisteme rgb katmak için orion RGB yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve sisteme rgb katmak için orion RGB yapmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler.

Hocam hazır beyaz sistem daha bu topraklara gelmedi :(

2 hafta önce 17kydı
3060 ti düşünüyorum, teşekkür ederim
Hocam hazır beyaz sistem daha bu topraklara gelmedi :(
haklısın da işte kasa beyaz olsun, içine ne kadar beyaz ve RGB katabilirsem katayım mantığıyla hareket ediyorum, eşimin talebi bu yönde :D

Arkadaşlar merhaba,

Hazır sistemde beyaz aramak çok hatalı davranış .
Türkiyede ekosistem+beyaz sistem yapan nadir 3-5 kişiden biri olarak söylüyorum ki parçaları tek tek toplaman gerekiyor.Diğer türlü melez bir sistem olur göze de hitap etmez.

İşlemci ve Ekran kartı seçimini sana kalmış ama bembeyaz sistem düşünüyorsan Corsair+Asus ROG ikilisinden şaşmayacaksın.
Benim kalfalık eserini sana bırakayım baktığın sistem ile benim sistemi bi karşılaştırırsın.
Fotoğrafta biraz karanlık görünüyor ama geneli full beyaz .

20210930_173453.jpg

Şöyle bir sistem gördüm paylaşmak istedim
teşekkür ederim, daha önce denk gelmemiştim
Hazır sistemde beyaz aramak çok hatalı davranış .
Türkiyede ekosistem+beyaz sistem yapan nadir 3-5 kişiden biri olarak söylüyorum ki parçaları tek tek toplaman gerekiyor.Diğer türlü melez bir sistem olur göze de hitap etmez.

İşlemci ve Ekran kartı seçimini sana kalmış ama bembeyaz sistem düşünüyorsan Corsair+Asus ROG ikilisinden şaşmayacaksın.
Benim kalfalık eserini sana bırakayım baktığın sistem ile benim sistemi bi karşılaştırırsın.
Fotoğrafta biraz karanlık görünüyor ama geneli full beyaz .

gayet şık duruyor, şu an ki aşamada gpu bulmak çok zor biliyorsun dolayısıyla fiyat konusunda da avantaj sağlayarak hazır sisteme yöneleyim istedim aslında. yukarıda paylaştığım linke göre beyaz bir sistem toplasan donanımları ne olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri