Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

100k ya var hocam kartlar :D
  2. Elmeryy

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

https://www.gaming.gen.tr/urun/455564/blade-4070tisuper-amd-ryzen-7-7800x3d-asus-rog-strix-geforce-rtx-4070-ti-super-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ alın bu da ekran kartı fiyatına sistem önemli olan hangi kart olduğu
  3. Elmeryy

AMD Mİ NVİDİA MI ekran kartı

stabilite, kalite, teknoloji, yazılım desteği, oyun desteği, kullanım ömrü, kullanım kolaylığı, ileriye dönüklük, nvidia almanız için bir kaç sebep emektar 1650 devam
  4. Elmeryy

bu fiyata daha iyisi var mıdır

sıvı soğutmaya gerek yok bütçe yoksa iyi bir çift fanlı kule tipi işini görür
  5. Elmeryy

Babam PC almıyor yardim

dostum bende çok istedim bana da sürekli şartlar koştular yok derslerini çalış zart zurt ayrıca ekonomik olarak o aralar çok iyi değildik ve almadılar. öyle anandanmış babandanmış çok zengin değilsen böyle şeyler bekleme. hem zaman kaybetme çünki büyük ihtimalle seni oylamaya devam edecek hem...
  6. Elmeryy

18000 e bu sistemi aldım iyi mi?

güzel
  7. Elmeryy

Hikayeli oyunlar oynuyorum ( 60 HZ yeterli mi?)

ben 144 ile 165 arasında geçiş yapınca çıldırıyorum nasıl anlamıyorsunuz 1675643316 hocam hiç 144 denemediysen 60hz sıkmaz seni ama o 144ü bi kere görsen 60hz nin başına oturasın gelmez
  8. Elmeryy

Şok taki apu sistem alınır mı ?

7.5k yı bana ver yarın şoka %51 ortaksın
  9. Elmeryy

Aldigim Shade-Viking sistem iyi mi?

iptal veya iade edin hemen güzel geçirmişler geçmiş olsun
  10. Elmeryy

ELRAENN-GG alınır mı

baya iyi
  11. Elmeryy

IZOLY Witcher trendyolda 13 bin sizce alınır mı

sahibindende sıfır i3 12100f rtx 2060 ilanları var 10k ya onlardan al bir tane
  12. Elmeryy

12-13k Sistem Tavsiyesi

neredeyse aynı ben olsam nvidia alırım
  13. Elmeryy

12-13k Sistem Tavsiyesi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-kfg-tam-i3-12100f-rtx-3050-16gb-ram-500gb-m.2-ssd-1060982339/detay
  14. Elmeryy

Bu bilgisayar alınır mı?

18k yı boşver sen geçen mert bayantemur vtanada rtx3050 ve attığın sistemle aynı işlemci bi sistem çıkardı 10k ya stoğu bitti ama ikinci elde 11k civarı bulabilirsin istediğin oyunları rahat açar
  15. Elmeryy

Bu bilgisayar alınır mı?

alınmaz pahalı
  16. Elmeryy

OMEGA LEGEND aldım sonunda :)

hayırlı olsun bende 6 yıllık laptopumu bırakıp masaüstü geçtim o ilk 1 2 haftanın verdiği haz mutluluk düşük sistemli oyun aramama lüksü gerçekten mükemmel
  17. Elmeryy

Bu sistem nasıl? Güzel mi alınır mı ?

haklısın sosyal hayatım çok yok insanlarla iletişim kuramıyorum özür dilerim
  18. Elmeryy

yok kanka apu da intel almayın iki sistemde alınmaz 1665333489 https://inventus.com.tr/frekanstv şunu al geç kafanı fazla yorma bu bütçede en iyisi bence
  19. Elmeryy

güncel apu işlemciler 750ti ları gt 1030 ları 2 ye katlıyor artık ekran kartı takıntın varsa ikinci el almaktan başka çaren yok ben de ikinci el aldım gayet memnunum
Top Bottom