sakınnnbence güzel çünkü genellikle oyun oynadığım için işlemci, ram ve ekran kartı güzel diğer özelliklerden pek anlamıyorum
sakınnnbence güzel çünkü genellikle oyun oynadığım için işlemci, ram ve ekran kartı güzel diğer özelliklerden pek anlamıyorum
ben genellikle hikayeli oynuyom oyunu bitirince siliyomÖzelliştirme pahalı olabilir 1 Tb alırsın çok fazla oyun yüklüyorsan 2.el temiz 300-400 arası çok indirimde geliyor arada sonradan takmam daha mantıklı
Çok pahalı 800 lira etmezben genellikle hikayeli oynuyom oyunu bitirince siliyom
okÇok pahalı 800 lira etmez
yok kanka apu da intel almayın iki sistemde alınmazadamın bütçesine uygun sistemlerden bazılarıdır diye düşünüyorum
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu 2 sistem var ilk sistem iyi güzel ama işlemci stoğu yok 2. sistem bilmediğim bir intel işlemci 6k gibi bütçede ne bekliyorsunuzki
Kanki eski olurda içindeki i5 2013 senesinden kalma çok eski değilmi sence?bütçem çok az olduğu için parçaların eski olması normal değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçem çok az olduğu için parçaların eski olması normal değil mi
What? Saygısız? hocam teknolojiden biraz uzak durun derim sağlığınız için çok fazla sanal ortamda takılmayın sosyalleşmek önemlibak kardeşim buraya insanların fikrini almak için bir şey yazıyorsun seninle aynı fikirde olmayan herkese saçma sapan saygısız cevaplar veriyorsun
sistemde ki işlemci neredeyse 12 yıllık ekran kartı keza öyle ramler şuan yaygın olarak kullanılan 3200mhz ramlerden 2 kat daha yavaş
anakartı çok eski ilerde upgrade yapmak istediğinde yapamayacaksın satmak istediğinde bilgisayarı satamayacaksın elinde kalacak
bunun yerine r5 5600g li bir apu sistem bunu 8 e katlar
lütfen insanlara bilip bilmeden agresif yorumlar yapmadan önce bir araştır şu ekran kartı takıntından da kurtul
haklısın sosyal hayatım çok yok insanlarla iletişim kuramıyorum özür dilerimWhat? Saygısız? hocam teknolojiden biraz uzak durun derim sağlığınız için çok fazla sanal ortamda takılmayın sosyalleşmek önemli