Neler Yeni

Babam PC almıyor yardim

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Babama pc alalım diyorum 1 aydır bir baaklim diyor sonra hayır falan diyor bı yazı yazında mesaj atiyim aynisini
Valla babam bana 7 yaşımdayken aldı 4 yıl falan yaşadı o. Sonra bana da alınmadı büyüdük çalıştık kendimiz aldık. Yaz tatilinde çalışarak kendin alabilirsin bi adamı kararından döndürmek kolay değil

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih
Dostum parçaların değerinin her geçen gün artacağını söyletip tekrar rica et. Eğer ki yine aynı cevabı alırsan çok ısrar etme benden sana bi abi tavsiyesi.

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Yazılım öğremek istediğini, okuldaki rehberlik hocası konuşup bu konu üzerinde uzun uzadıya akıl aldığını, yazılım öğrenebilmen için unity, pyton, gibi programları çalıştırabilmek için iyi bir bilgisayar olması gerektiğini ve gelecekte yurtdışında da çok ama çok geçerli bir meslek olacağını anlatabilirsin.

TahinPekmez

80+ Silver
erteliyorsa almayacak

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
dostum bende çok istedim bana da sürekli şartlar koştular yok derslerini çalış zart zurt ayrıca ekonomik olarak o aralar çok iyi değildik ve almadılar.
öyle anandanmış babandanmış çok zengin değilsen böyle şeyler bekleme. hem zaman kaybetme çünki büyük ihtimalle seni oylamaya devam edecek hem ailene yük olma. kendin çalış al zaten şuan yaz sen bir ay asgari ücrete adam gibi çalış emin ol emeğini gören ailende sana destek olur.
iyi forumlar

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Babama pc alalım diyorum 1 aydır bir baaklim diyor sonra hayır falan diyor bı yazı yazında mesaj atiyim aynisini
Müthiş bir dert Allah inşallah başka dert vermesin insan bazen öyle noktalarda oluyor yaşıyor ve görüyor ki böyle mesajları görünce mutlu oluyor baban inşallah alır bu arada

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran
Herkesin babası bir değildir maddi imkanlarla alakası olmayadabilir bu durumun mesela bizim durumumuz kötü değil ama babam ucuz bir parça bile almadı bana kendi alın terimle aldım herşeyimi sonuç ortada...

Takdir Al Sana PC alıcam diyen bı baban yoksa çalışıp kendin almak zorundasın.
Alıntıyı görüntüle
Milli gurur anakartımız b450m s2h candır :)

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Müthiş bir dert Allah inşallah başka dert vermesin insan bazen öyle noktalarda oluyor yaşıyor ve görüyor ki böyle mesajları görünce mutlu oluyor baban inşallah alır bu arada
Aynı dertten bendede var ama biraz farklı
Bizim zeytin tarlamız var orda çapa yaptım 4 gün ellerim su topladı babamsa ssd almıştı. O zamansa bayram paranla alırsın bayramdan sonra gpu yu dedi tamam dedim bayramda 800 tl topladım 2.el gpu alacaktım babam ise 2. El olduğunu duyunca soğudu . 2 gün sonra bağda pc ye hicbirsey alinmiyo dedi işe girem kendim alam diyom sokmuyo anlamadim nasıl iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kadir Topçu
Steam
https://steamcommunity.com/id/VectorTheConqueror
Discord
vectortheconqueror
kardeşim eğer maddi sıkıntınız yoksa ve baban hala almıyorsa bilki çok cimri biridir. Hele ki bizim coğrafyadan gericilik nasibini aldıysa özellikle "ne lan bu oyun için bu kadar para mı ödeyeceğim" sana diyorsa o babadan hayır gelmez. Babalar bile kaderdir. Eğer öyle bir baban varsa yapabileceğin bu yaz bir yerde iş bulup çalışmak olacak yoksa başka çaren yok. Bir gün baba/anne olduğunuz da sizde çocuklarınıza aynı muamele uygulamayın. Dünyaya bir kez geliyoruz..

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Gir bir yerde işe, eski asgari maaştan 8500 e çalışırsan yaz boyu, yaz sonunda güzel bir sistem alırsın. Durumunuz pek yoksa babanı darlamanın manası yok. Baban inadına almıyorsa da yapacak bişey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi bazı babalar pek anlamaz pc den şimdi bunun babası oyuncu bilgisyarı diye turbox bilgisyar da alabilir yani aga beli olmaz :D
Jffjshdjflsjflxkzj aşırı fazla yaşanan bir durum. Benim bir arkadaşımn babası da ışıklı mışıklı diye taa 2 yıl önce 10k ya almıştı i5 3470 i 😀😀

Top Bottom