Neler Yeni

Bu sistem nasıl? Güzel mi alınır mı ?

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
2. el istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

o sistemde işlemcinin içindeki ekran karı nasıl bir ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı
İşlemciye gömülü dahili grafik birimi performansıda tatmin edici seviyede sizin atmış olduğunuz sistemi katlar bu sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet kuzey pek

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bence güzel çünkü genellikle oyun oynadığım için işlemci, ram ve ekran kartı güzel diğer özelliklerden pek anlamıyorum
hayır sakın alma işlemcisi 10 yıllık ekran kartı 10 yıllık büyük ihtimal ramleri ddr2 ssd si 256gb windows 40gb zaten 200gb ye 2 3 oyun yüklersin anca

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bak kardeşim buraya insanların fikrini almak için bir şey yazıyorsun seninle aynı fikirde olmayan herkese saçma sapan saygısız cevaplar veriyorsun
sistemde ki işlemci neredeyse 12 yıllık ekran kartı keza öyle ramler şuan yaygın olarak kullanılan 3200mhz ramlerden 2 kat daha yavaş
anakartı çok eski ilerde upgrade yapmak istediğinde yapamayacaksın satmak istediğinde bilgisayarı satamayacaksın elinde kalacak
bunun yerine r5 5600g li bir apu sistem bunu 8 e katlar
lütfen insanlara bilip bilmeden agresif yorumlar yapmadan önce bir araştır şu ekran kartı takıntından da kurtul

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet kuzey pek
bak kardeşim buraya insanların fikrini almak için bir şey yazıyorsun seninle aynı fikirde olmayan herkese saçma sapan saygısız cevaplar veriyorsun
sistemde ki işlemci neredeyse 12 yıllık ekran kartı keza öyle ramler şuan yaygın olarak kullanılan 3200mhz ramlerden 2 kat daha yavaş
anakartı çok eski ilerde upgrade yapmak istediğinde yapamayacaksın satmak istediğinde bilgisayarı satamayacaksın elinde kalacak
lütfen insanlara bilip bilmeden agresif yorumlar yapmadan önce bir araştır şu ekran kartı takıntından da kurtul
saygısız cevaplar verdiğimi düşünmüyorum sadece yazdığı şeyi onaylamak amacıyla ok yani (tamam) yazdım

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
saygısız cevaplar verdiğimi düşünmüyorum sadece yazdığı şeyi onaylamak amacıyla ok yani (tamam) yazdım
tamam kardeşim yanlışım olduysa özür dilerim sen bu sistemi alıp paranı çöpe atma benim için önemli olan o
iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet kuzey pek
ve de sistemler hakkında bilgim yok o yüzden ekran kartı takıntım var

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,637
İsim
Hacı
Alınmaz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ve de sistemler hakkında bilgim yok o yüzden ekran kartı takıntım var
güncel apu işlemciler 750ti ları gt 1030 ları 2 ye katlıyor artık ekran kartı takıntın varsa ikinci el almaktan başka çaren yok ben de ikinci el aldım gayet memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet kuzey pek
güncel apu işlemciler 750ti ları gt 1030 ları 2 ye katlıyor artık ekran kartı takıntın varsa ikinci el almaktan başka çaren yok ben de ikinci el aldım gayet memnunum
apu sistemlerle ilgili bir bilgim olmadığı için ekran kartı takıntım vardı bu yorum beni aydınlattı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri