Arama sonuçları: *

1. Shyankh

A101- Toplama Pc Alev alev🔥🔥

Konu açma değeri bile yok, bir de attığın başlığa bak, bilerek yaptıysan yazıklar olsun, bilmeden yaptıysan da neden sistem hakkında görüşler almak yerine mükemmel sistemler, mükemmel indirimler varmış gibi lanse ediyorsun?
  2. Shyankh

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Evet, ben de bi ara bu işe girişmiştim ama bundan biraz farklıydı ve her site için bilgileri çekmek hem verimsiz, uzun ve eski kalıyor. Ayrıca zaman zaman sitedeki kodların değişiklikleri sebebiyle yanlış bilgi akışı olabiliyor, sağlıklı ve uzun ömürlü bir metot olarak görmüyorum. Telif...
  3. Shyankh

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Bilgileri Web Scraping yoluyla mı çekiyorsun yoksa API falan mı kullanıyorsun?
  4. Shyankh

Hasarlı Ürün Aldım Ne Yapmam Lazım

Vatan'a durumu bildirdin mi?
  5. Shyankh

Çözüldü✓ Teşekkür ederim donanimarsivi

İade etmelisin. Çok fazla indirimin olduğu şu dönemde değerini etmeyeceği bir sistemi nasıl aldın şaşkınım.
  6. Shyankh

merhaba pc toplama sacmaligi

Stok yok ki, Vatan'da stok bitince ürünün fiyatı saçmalıyor.
  7. Shyankh

RTX 4070 SUPER'li PC Alınır mı ?

O konuda değil, marka konusunda bilmiyorum, belki iyidir, belki kötüdür ama ilk defa gördüm.
  8. Shyankh

RTX 4070 SUPER'li PC Alınır mı ?

Alınır ama PSU'yu bilmiyorum, ekran kartının 3 fanlı modeli ile fiyat farkı azsa 3 fanlı modeli seç
  9. Shyankh

Çözüldü✓ Yılın hangi zamanında sistem alınır?

Belli başlı indirim dönemler var zaten ama mesela şu an Donanım Arşivi sistem çıkarsa gidip Yaz tatili ya da karne indirimlerini ya da Kasım indirimlerini mi bekleyeceksin? O yüzden ilk gelen kayde değer indirimde alınır, bekleye bekleye zaten her geçen ay zamlanıyor, sonrasında indirim olsa...
  10. Shyankh

Çözüldü✓ Yılın hangi zamanında sistem alınır?

Zaman fark etmez, ilk güzel indirim yakalandığında alınır. Yazın çok sistem çıkıyor ama o zamana kadar dolar ne olacak belli değil. Bir sistemde kayda değer bir indirim olduğu zaman direkt alınır.
  11. Shyankh

20K NVIDIA Hazır Sistem Önerisi

R5 5500 de yeterli düzeyde FPS verir ama tabi 5600 bulunuyorsa onu tercih ederim
  12. Shyankh

20K NVIDIA Hazır Sistem Önerisi

Max 20K Nvidia ekran kartlı sistem önerir misiniz, daha çok LoL, Valorant gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynanacak
  13. Shyankh

20K Monitör dahil hazır sistem önerisi

Şöyle 17K ya falan 3060 veya 4060 sistem bulabilir miyiz ya da en ucuz 3060 veya 4060 kasa fiyatı ne kadardır?
  14. Shyankh

LoL, Valorant falan oynatsa yeter ya, sıfır istiyorlar. Bende biraz baktım ama çok artmış fiyatlar, 20K ya 4060 kasa var sadece, 1660'lı kasalara da 17K verdirmek istemiyorum. Arkadaşım bakmamı istedi ama düzgün bir şey bulamadım, bir de buraya sorayım dedim.
  15. Shyankh

20K belki biraz fazla, olabiliyorsa biraz az, fark etmez, monitör dahil hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. Shyankh

Bu Sistem Alınır Mı Bütçe 30.000TL

Evet, 2k ama ultrawide olduğundan dolayı 3k oluyor. 2k 2560x1440p ama 2k ulrtawide 3440x1440p 3k da denilebilir yani. Kalite olarak yine 2k ama daha geniş.
  17. Shyankh

İşte dediğim gibi Ti'da belki sorun olabilir ama o da 1, 2 oyunda zaten. RDR 2 de 2k için 8 GB VRAM yeterli. 1703071710 Ben 3k'da oynuyorum 8 GB VRAM yine yeterli.
  18. Shyankh

Ultra ayarlara kadar ekran kartı gücü yetmiyor zaten, ultra ayarlara vram yetse ne olacak 10 fps aldıktan sonra. Şu an 4070 kullanıyorum her oyunum ultrada yine 8 gb'a erişemiyorum, RDR 2 bile ultra ayarlarda 6.8 gb vram kullanıyor. 1703050917 Bu yüzden 4060 ya da 4060 Ti gibi ekran kartlarında...
  19. Shyankh

Konu kapanmış sanırım ama şunu belirtme ihtiyacı duydum 3060 ti 8gb ile 2k ultrawide yani 3440x1440p monitörde 3k da denilebilir, bir kere bile vram'den yana sıkıntı çekmedim
  20. Shyankh

Itopyadaki bu sistem alinır mi ? Acil yardım

https://www.gaming.gen.tr/urun/359849/optima-4060ti-intel-i5-12400f-galax-1-click-oc-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunu alabilirsin, kasa ve psu malzemele kalitesi olarak daha iyi 1701345052 Bütçeni 1.000 TL daha arttırabilirsen de bunu öneririm...
Top Bottom