- Reaksiyon skoru
- 282
İnternette geziyordum böyle bir pc gördüm aklıma bir şey geldi acaba bu bilgisayarı alıp 2. elde güzel bir ekran kartı taksak mantıklı olurmu?
Hayır
İnternette geziyordum böyle bir pc gördüm aklıma bir şey geldi acaba bu bilgisayarı alıp 2. elde güzel bir ekran kartı taksak mantıklı olurmu?
Neden?hayır
Neden?Hayır
10 yıl öncesinin modelleri ddr3 sistem 2. El ddr4 amdli bi sistem al daha mantıklıNeden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden?
tarihi eser işlemci çinden gelme parçalarNeden?
Neden?
Ben zaten 2. elden sistem almayı biliyorum neden almıyorsun diye sorarsanız ben zaten cyberpunk 2077 ve benzeri oyunları oynamıyorumki o yüzden daha yüksek bir sistem almaya çalışmıyorum çünkü alsam gereksiz olacak ben roblox minecraft falan oynuyorum yani alsam bence gereksiz olur10 yıl öncesinin modelleri ddr3 sistem 2. El ddr4 amdli bi sistem al daha mantıklı
İşlemci benim için sıkıntı değil ben ondan da düşük işlemci kullanıyorum.tarihi eser işlemci çinden gelme parçalar
Bu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmış gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya düzgün bir 2. el sistem alın, cebinizden çıkan yine aynı para olsun ama daha iyi bir sisteme sahip olun.Ben zaten 2. elden sistem almayı biliyorum neden almıyorsun diye sorarsanız ben zaten cyberpunk 2077 ve benzeri oyunları oynamıyorumki o yüzden daha yüksek bir sistem almaya çalışmıyorum çünkü alsam gereksiz olacak ben roblox minecraft falan oynuyorum yani alsam bence gereksiz olur
Kardeşim istediğini git al ben anlamıyorum yani aynı paraya daha iyisi varken neden bu sistem ki bu sistem sıfır değil hadi sıfır olsun gene almamBen zaten 2. elden sistem almayı biliyorum neden almıyorsun diye sorarsanız ben zaten cyberpunk 2077 ve benzeri oyunları oynamıyorumki o yüzden daha yüksek bir sistem almaya çalışmıyorum çünkü alsam gereksiz olacak ben roblox minecraft falan oynuyorum yani alsam bence gereksiz olur
İşlemci benim için sıkıntı değil ben ondan da düşük işlemci kullanıyorum.
Çin malı konusunda haklı olabilirsiniz
İşte bende diyorumki daha yüksek sistem almsam benim için farkı olmayacakki dediğim gibi ben roblox minecraft oynuyacağmkiBu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmıi gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya düzgün bir 2. el sistem alın, cebinizden çıkan yine aynı para olsun ama daha iyi bir sisteme sahip olun.
4. Nesil i5 var o fiyatlara r5 2600 3100 3600lü sistemler var amd nin 20 fpsden daha çok fark yaratır oynadığın oyunlar işlemci odaklı seninİşte bende diyorumki daha yüksek sistem almsam benim için farkı olmayacakki dediğim gibi ben roblox minecraft oynuyacağmki
En fazla 20 fps falan fark olacak o da benim için sıkıntı değil yani kısacası şunu diyorum ben daha iyi bir sistem alsamda aynı işi görecek benim için
Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyimKardeşim istediğini git al ben anlamıyorum yani aynı paraya daha iyisi varken neden bu sistem ki bu sistem sıfır değil hadi sıfır olsun gene almam