Neler Yeni

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 yıl öncesinin modelleri ddr3 sistem 2. El ddr4 amdli bi sistem al daha mantıklı
Ben zaten 2. elden sistem almayı biliyorum neden almıyorsun diye sorarsanız ben zaten cyberpunk 2077 ve benzeri oyunları oynamıyorumki o yüzden daha yüksek bir sistem almaya çalışmıyorum çünkü alsam gereksiz olacak ben roblox minecraft falan oynuyorum yani alsam bence gereksiz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

tarihi eser işlemci çinden gelme parçalar
İşlemci benim için sıkıntı değil ben ondan da düşük işlemci kullanıyorum.
Çin malı konusunda haklı olabilirsiniz

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh
Ben zaten 2. elden sistem almayı biliyorum neden almıyorsun diye sorarsanız ben zaten cyberpunk 2077 ve benzeri oyunları oynamıyorumki o yüzden daha yüksek bir sistem almaya çalışmıyorum çünkü alsam gereksiz olacak ben roblox minecraft falan oynuyorum yani alsam bence gereksiz olur
Bu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmış gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya düzgün bir 2. el sistem alın, cebinizden çıkan yine aynı para olsun ama daha iyi bir sisteme sahip olun.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet Emin Uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci benim için sıkıntı değil ben ondan da düşük işlemci kullanıyorum.
Çin malı konusunda haklı olabilirsiniz
Kardeşim istediğini git al ben anlamıyorum yani aynı paraya daha iyisi varken neden bu sistem ki bu sistem sıfır değil hadi sıfır olsun gene almam

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa Mete
Bu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmıi gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya düzgün bir 2. el sistem alın, cebinizden çıkan yine aynı para olsun ama daha iyi bir sisteme sahip olun.
İşte bende diyorumki daha yüksek sistem almsam benim için farkı olmayacakki dediğim gibi ben roblox minecraft oynuyacağmki

En fazla 20 fps falan fark olacak o da benim için sıkıntı değil yani kısacası şunu diyorum ben daha iyi bir sistem alsamda aynı işi görecek benim için

Erai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
eray
benim imzamdaki sistemin aynısını arkadaşım geçen ay 10bin TL ye sattı onunla bunu ve aradaki fiyat farkını karşılaştıracak olursak komik oluyor 5-6 bine bundan çok daha iyi sistemler bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet Emin Uzun
İşte bende diyorumki daha yüksek sistem almsam benim için farkı olmayacakki dediğim gibi ben roblox minecraft oynuyacağmki

En fazla 20 fps falan fark olacak o da benim için sıkıntı değil yani kısacası şunu diyorum ben daha iyi bir sistem alsamda aynı işi görecek benim için
4. Nesil i5 var o fiyatlara r5 2600 3100 3600lü sistemler var amd nin 20 fpsden daha çok fark yaratır oynadığın oyunlar işlemci odaklı senin

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa Mete
Kardeşim istediğini git al ben anlamıyorum yani aynı paraya daha iyisi varken neden bu sistem ki bu sistem sıfır değil hadi sıfır olsun gene almam
Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyim
1. çoğu satıcı kargo vermiyor yada pazarlık yapmıyor
2. cihaz hor kullanılmış ve eskimiş olabiliyor yada bozuk olabiliyor
3. cihaz bozuk çıkarsa iade falan olmuyor
4. kazık fiyatlar çok oluyor
5. çoğu satıcı ilgisiz oluyor

Top Bottom