Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Zamanında uyarı yemiştim ve bunun haksız olduğunu düşünüyorum

Muhtemelen olayı birebir anlatmadınız. Tahminimce referal link vardı ondan ötürü uyarı almışsınızdır.
  2. Hudzell

Evcil Hayvan Forumu gelsin

Bana özel rank lazım olmaz böyle, şaka bir yana kendi düşüncemi belirttim sadece. Zaten şu zamana kadar sayılı hayvan konusu görmüşüzdür. Mesela felsefe başlığı yeni açıldı, çünkü çok fazla konusu açılmaya başlandı.
  3. Hudzell

Evcil Hayvan Forumu gelsin

Şu ana kadar forumda evcil hayvanlar hakkında hatrı sayılır miktarda konu açılmadı. Gereksiz başlık kirliliğine gerek yok.
  4. Hudzell

Felsefe kategorisi gelebilir mi

@Mehmet Yılmaz haklı, ancak felsefe konuşan kesim mantık ve saygı çerçevesinde yorumlarda bulunduğundan bu dediklerinizin olma ihtimali olsa da gerçekleşeceğini sanmıyorum. Zaten konu dışında açılan felsefe ile alakalı konularda dönen yorumlar bilgi alışverişi ile alakalı oluyor (benim gördüğüm...
  5. Hudzell

Ölü konular otomatik kilitlenmeli

İnsanlık hali herkes hatalar yapabiliyor bir anlık dalgınlığa bakar her şey, bu konuda hata payının göz önünde bulundurulması gerekir.
  6. Hudzell

Ölü konular otomatik kilitlenmeli

Mesela ben de bi ara konunun tarihine bakmadan eski konumu yükseltmiştim adam gelmiş yorum yapmış uçtu gitti. Bence de olması gereken bir şey.
  7. Hudzell

Konulara alakasız mesajlar yazılması hakkında.

Daha önce konu dışı mesajlar hakkında ben de yakındım ve ne yazık ki mehmet abiden doğru bir dönüt alamadım
  8. Hudzell

Türkçe yazım kuralları getirilsin.

Hocam benim de geldiğim forumda ona bakarsan konu dışı ya da konuya yararı olmayan mesajlar için direkt uyarı veyahut ban atıyorlardı. bende burada bir çok sefer konu dışı mesajlar uyarı sebebi olsun dedim ancak pek kale alınmadı. her forumun bir yumuşak kısmı oluyor mecbur göz ardı edeceksin.
  9. Hudzell

Günlük konu sınırı olmalı

Kim o tür konuları açıyor ? çünkü ben daha önce öyle birini görmedim.
  10. Hudzell

Kapatılan ikinci el ilanları hakkında öneri

Herhangi bir ikinci el ilanı kitlendiği / kapatıldığı zaman satıcıyla iletişime geçmek halen mümkün oluyor zaten ilan da silinmiyor orada kalıyor. yani ilanın kitlenmesinin pek de bir anlamı olmuyor bu yüzden ya kitlenen ilanlara mesaj atılması da engellenmeli ya da kitlenen ilanlar doğrudan...
  11. Hudzell

yeni mesajlar bölümü için öneri

bunun için "cevap yazılmamış konular" bölümü var.
  12. Hudzell

Forum Kirliliği ve Kitle Kaybı

2023'de bize karşı olarak kullanacaklardı sanırım. hocam kitle kaybı göremiyorum ben açıkcası
  13. Hudzell

Konu paragraf editörü hakkında önerilerim

özellikle tab gelse iyi olurdu @Mehmet Yılmaz abi mantıklı öneriler bence bi göz atsanız iyi olur gibi.
  14. Hudzell

İkinci el ilan açmak için rank kısıtlaması gelsin

hocam konuda da dedim zaten iyiler de bunun yanında yanar ancak güvenlik açısından iyi olabilir diye eklemede bulundum yine son karar yöneticilerin
  15. Hudzell

abi tabii ki de her ranklı kişi güvenilir olacak diye bir kaide yok da ben en aızından fake hesap açıp dolandırılma olayları olmaz diye demiştim :D
  16. Hudzell

Sevgili dostlar açılan ilanların güvenilirliği açısından ilanlar için rank zorunluluğu getirilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela abartmayacak şekilde minimum bronz rank olabilir. Çünkü bir sürü yeni sayılabilecek hesaplardan ilan açılıyor bu sahte hesaplar ile sahte ilan yapıp kullanıcıyı...
  17. Hudzell

İkinci el bölümünde "kurallar için tıklayınız" yazısı kaldırılabilir olsun

direkt kaldırılsın demiyorum kaldırılabilir olsun yanında çarpı işareti felan olsun anlamında
  18. Hudzell

hocam zaten büyük monitör kullanıcısıyım bende de ufak gözükmekte ama benim gözüme çarpıyor :D
  19. Hudzell

zararı yok da rahatsız edici duruyor bence.
  20. Hudzell

Çok minik ama bence yerli bi öneri olacağını düşünüyorum zaten oraya tıklayan kişi elbet kurallara göz gezdirmiş olacağından ha bire o yazının orada durmasına gerek olmadığını düşünüyorum nasıl foruma yeni kayıt olduğunda forum kurallarına bakınız yazısı kaldırılabilir ise bu da aynı şekilde...
Top Bottom