Neler Yeni

yeni mesajlar bölümü için öneri

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
Artık çok fazla konu açılmaya başladı ve pek ziyaret edilmeyen kategorilerden konu açılınca diplere düşüyor ve göz önüne gelmiyor yükseltme hakkı biten kişiler sorunları için 1 gün beklemek zorunda kalıyor. Yeni mesaj liste boyutu artabilir veya farklı bir yol bulunabilir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bunun için "cevap yazılmamış konular" bölümü var.

JackieTR

80+ Bronze
Artık çok fazla konu açılmaya başladı ve pek ziyaret edilmeyen kategorilerden konu açılınca diplere düşüyor ve göz önüne gelmiyor yükseltme hakkı biten kişiler sorunları için 1 gün beklemek zorunda kalıyor. Yeni mesaj liste boyutu artabilir veya farklı bir yol bulunabilir.
Forum çoğunlukla pc üzerine olduğu için diğer kategorilere bakılamıyor. Yani nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum pek beni ilgilendiren bir konu değil. Sadece diğer insanlar bu durumdan şikayetçi olabilir belki.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum çoğunlukla pc üzerine olduğu için diğer kategorilere bakılamıyor. Yani nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum pek beni ilgilendiren bir konu değil. Sadece diğer insanlar bu durumdan şikayetçi olabilir belki.
mesela ben kategoriler arasında geziyorum bazen konuları okuyorum ama kimi konu görüntüleme sayısı 3 bile olmuyor gözden kaybolabiliyor

JackieTR

80+ Bronze
mesela ben kategoriler arasında geziyorum bazen konuları okuyorum ama kimi konu görüntüleme sayısı 3 bile olmuyor gözden kaybolabiliyor
Dediğim gibi kitle ile alakalı çoğunluk pc üzerine olduğu için böyle dir. Mesela ben telefon dan anlamam anlayan kişiler bir avuç kadardır onlara denk gelmek zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,424
Üyeler
168,133
Son üye
Kalenikolsa
Top Bottom