Technopat'a gitBu forumun en büyük eksiği yazım kurallarını yok saymak. Bazı kişilerin yazdığı yazılar okunmuyor bile. Başka bir forumda yazım yanlışı yaptım diye ban attılar hiç pişman değilim. Bu foruma da getirilmeli.
Technopat'a gitBu forumun en büyük eksiği yazım kurallarını yok saymak. Bazı kişilerin yazdığı yazılar okunmuyor bile. Başka bir forumda yazım yanlışı yaptım diye ban attılar hiç pişman değilim. Bu foruma da getirilmeli.
Öyle deme hocam, nevzat hocam emin karşıt AMD çarpışmalarda virgül koymayı unutmuş, düşün virgülü unutmu! 10 Yıllık ban hizmeti.Technopat'a git
"SOSYAL" değil burası .Bu forumun en büyük eksiği yazım kurallarını yok saymak. Bazı kişilerin yazdığı yazılar okunmuyor bile. Başka bir forumda yazım yanlışı yaptım diye ban attılar hiç pişman değilim. Bu foruma da getirilmeli.
Evet tuzağıma düştün.de ayrı olacak yalnız.
Türkçeyi*Forum özgürlük platformu diye Türkçe'yi katlediyorlar.
aaaa o otomatik düzeltmeymiş hocam ben hiç karşılaşmadım nedenseTürkçeyi*
Foruma üye olurken kuralları kabul etmiş sayılıyorsunuz, orada da gayet açık bir şekilde yazıyor. İstediğin kural olsa 10 tane daha uyarı konusu çıkartırdım mesajlarına, bence bu tarz önerilere girmeyin.
Karşim Sen Ayaklı TDK Sözlükmüsün Bir Nokta Veya Ünlem Koymayınca Yada Herkes Yerine herkes Yazın'ca Anlıyamıyormusun? Yada Cümle Başına Büyük Harf Yerine Küçük Harfle Başlayınca Okunmuyormu? Ben'De Her Harfin Başını Büyük Yazıyorum En Basiti Alışkanlık Biz Forumdayız Resmi Bir Daireye Yazı Felanmı Yazıyoruz SankiBu forumun en büyük eksiği yazım kurallarını yok saymak. Bazı kişilerin yazdığı yazılar okunmuyor bile. Başka bir forumda yazım yanlışı yaptım diye ban attılar hiç pişman değilim. Bu foruma da getirilmeli.
Aynen abi ondandır.Evet tuzağıma düştün.
Zaten yazım yanlışı düzeltenlerden değilim. O yüzden yazım yanlışı yapmamda bir sakınca yok.