Neler Yeni

Türkçe yazım kuralları getirilsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aware

80+ Silver

Alfha13

80+ Silver
Whatsapp grubuna dönmediği sürece sıkıntı yok bence.

rookie27

80+ Gold
Technopat üyesiydim normalde cidden çok sinirlendim artık de ayrı olacakmış hay g***m
5k mesaja sahiptim hesap 1 ay ban yedi.
Burada bare rahat rahat konuşuyoruz biraz salsan ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Technopat için biraz vakit geçirseydiniz keşke, bunları sadece sizin haberiniz bile olmadan düzeltiyorlar.

De/da ve ki yazımına yapılan yanlışlar, Büyük harf kullanımı dışında yazım yanlışlarına neredeyse ceza atmıyorlar bile :)
Yok size rahat batıyor belli
O yüzden hiç konuşmayalım iyi geceler

• Hahaha
Reaksiyonlar: Yagi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Bu forumun en büyük eksiği yazım kurallarını yok saymak. Bazı kişilerin yazdığı yazılar okunmuyor bile. Başka bir forumda yazım yanlışı yaptım diye ban attılar hiç pişman değilim. Bu foruma da getirilmeli.
Yazım yanlışı yaptı diye ban atmak olabilecek en saçma şeylerden. Zaten gördüğüm kadarıyla genel anlamda dikkat ediliyor fakat dikkat etmeyenler de var. Cümleyi anlayabiliyorsan sıkıntı olmaz, yazdığı şeyi anlamıyorsan da düzgün yazmasını belirtirsin olur biter. Technopat'a mı dönsün burasıda? Mesaj yazma yerine otomatik düzeltme, nokta ve virgül koyma getirilebilir fakat ban atma olayının çok saçma olduğunu düşünüyorum.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Düzeltilmesi gerekli fakat insanlar acil yardıma ihtiyacı oluyor ve seri bir şekilde yazıldığı için cümleler noktalama işaretlerine pek dikkat edilmiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom