Arama sonuçları: *

1. Redmental

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Alma. Bitirdikten sonra oyun zevkin kaçıyor , başka oyunlar sana tat vermiyor :)
  2. Redmental

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Sen oyunu bırakacaksan niye benim eğlencemi mahvediyorsun ? Ne hakkın var ? Saçmalıklar...
  3. Redmental

🔥İndirim Assassin's Creed Odyssey Alınır mı ?

Optimizasyon sorunu var mı onda ?
  4. Redmental

Bunun yerine Valhalla alsam ? Optimizasyon sorunu var mı onda da ? 160 TL oluyor.
  5. Redmental

Epic Games'te oyunun Standart sürümü 80 , Deluxe Edition hali 83 TL. Bende 60 TL kupon var ve deluxe edition alacağım. AC 3 ve Sydincate dışında AC oyunu oynamadım. Değer mi ? Yoksa bir İskandinav Mitolojisi aşığı olarak Valhalla mı almalıyım ?
  6. Redmental

Ücretsiz Orijinal Wallpaper Engine Almak!

Aynen 1593457248 Bitmiş 1593457387 @keremcnsz24
  7. Redmental

RDR2 ücretsiz olur mu?

Aynen , doğrudur. CYBERPUNK 2077'yi de vereceklermiş Kasım'da hatta yanında birde The Witcher 3 GOTY vereceklermiş.
  8. Redmental

Steam arkadaşıma hediye oyun gönderemiyorum

Arkadaşın konumunu Türkiye olarak ayarlasın.
  9. Redmental

🔥İndirim İndirimli Araba,Yarış Oyunu Önerisi

Assetto Corsa indirimdeydi sanırım.
  10. Redmental

gta 5 aktarma

Dostum ne alaka? Yok öyle bir şey. Steam dosyalarına da atsan , Epic Games Store dosyalarına da atsan o oyunun boyutu 95 GB. Steam üzerine aktarınca boyut düşmüyor yani. Dediğin şey steam üzerinden oynayanlar epic games üzerinden oynamak isteyince dosyalar karışmasın , tekrar yüklenmesin diye...
  11. Redmental

Steam Yaz İndirimlerinde Kimler Neler Alıyor Bakalım? [25Haziran-9Temmuz]

Ne ? 😂😂😂 Mount and Blade olmasın o :) ?
  12. Redmental

Witcher 3 Bedava

Dostum bak 3 oldu yanlış bilgi veriyorsun o attığın yazı sadece ilgi çekmek için yazılıyor içeriği , bambaşka bir şey. Yeter artık hem konu kirliliği hem yanlış bilgi veriyorsun. Adı üstünde "Free DLC" veriliyor. Varsa bir kanıtın ordan burdan aldığın değil "kendi" fotoğraflarını at.
  13. Redmental

Dead By Daylight Bedava

Altta kocaman satın al yazıyor kardeşim. Ücretsiz olsa öyle yazmazdı. Kimse ilah değil bizde biliyoruz herhalde modlar dışında.
  14. Redmental

Dead By Daylight Bedava

Dostum altta kocaman "Son 5 gün" yazıyor. 5 gün içinde oyunu istediğin kadar oynayıp deneyebilirsin sonra satın alman lazım. Geçen günde "PUBG Lite Ücretsiz" diye konu açmıştın oyun TR'ye geleli 2 sene oldu neredeyse.
  15. Redmental

Kalıcı Ücretsiz Bedava Pubg

Umarım ironidir.
  16. Redmental

Pubg Hep Mi Ücretsiz Olacak?

Bak şöyle söyleyeyim kuzenim canı istediği zaman epic games üzerinden GTA V oynuyor. Onun dışında epic games açık bile kalmıyor , kullanmasa bile arkada steam açık kalıyor. Steam her yönden piyasanın kralı şuan.
  17. Redmental

Pubg Hep Mi Ücretsiz Olacak?

Epic Games : merhabalar a.. :)
  18. Redmental

Steam en yakın indirim ne zaman?

25 Haziran - 9 Temmuz arası yaz indirimleri var.
  19. Redmental

🔥İndirim EPİC GAMES SONUNDA KUTUYU AÇTI !!!

Oyunu kütüphaneye ekleyip sonra launcher'ı kapatıp steam üzerinden oyun oynayacak o kadar insan tanıyorum ki...
  20. Redmental

"Epic Games Ücretsiz Oyunu Geri Alıyor" Dedikodusu

Yalan yok çok kişi düştü bu habere.
Top Bottom