Witcher 3 Bedava

Konudaki ilk mesajını detaylı ve açıklayıcı şekilde günceller misin.

bumu
witcher 3 googled-2.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bildiğim eğer oyunu başka platformdan aldıysanız oraya geçirebiliyorsunuz. Bedava değil diye biliyorum.

dc OK BOOMER#8793 gel anlatim

Dostum bak 3 oldu yanlış bilgi veriyorsun o attığın yazı sadece ilgi çekmek için yazılıyor içeriği , bambaşka bir şey. Yeter artık hem konu kirliliği hem yanlış bilgi veriyorsun. Adı üstünde "Free DLC" veriliyor. Varsa bir kanıtın ordan burdan aldığın değil "kendi" fotoğraflarını at.

Dostum bak 3 oldu yanlış bilgi veriyorsun o attığın yazı sadece ilgi çekmek için yazılıyor içeriği , bambaşka bir şey. Yeter artık hem konu kirliliği hem yanlış bilgi veriyorsun. Adı üstünde "Free DLC" veriliyor. Varsa bir kanıtın ordan burdan aldığın değil "kendi" fotoğraflarını at.

dostum anlamıyorsun dc: gel anlatim OK BOOMER#8793

Witcher 3 bedava GOG.comda Bedava oldu Witcher 3 Gog.comda PC oyuncularına ücretsiz sunuldu witcher 3 free program versiyonunu sepete ekleyin ve satın alın kredi kartı numarası girme yerine hiçbir şey girmedin ala basın ve gog.com galaxy uygulamasını yükleyin ve owned gamesden witcher 3 indirin
Bu mesajını açıklayıcı şekilde düzenlemelisin.
Çünkü insanlar bu konu üzerinden yola çıkıp doğru sonuca ulaşamıyorlar.
Açıklayıcı ve yönlendirici şekilde güncellersen sevinirim.

Bu mesajını açıklayıcı şekilde düzenlemelisin.
Çünkü insanlar bu konu üzerinden yola çıkıp doğru sonuca ulaşamıyorlar.
Açıklayıcı ve yönlendirici şekilde güncellersen sevinirim.

bişey demeye çalışıyorm ama burda yasak diye diyemiyorum o yüzden insanları dcye davet ediyorum o şeye hemen ban atıyorlar

DLC ücretsiz arkadaşım hani witcher 3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link at görelim

bişey demeye çalışıyorm ama burda yasak diye diyemiyorum o yüzden insanları dcye davet ediyorum o şeye hemen ban atıyorlar
Yapacağın şey çok basit.
Siteden "ücretsiz" olan kısmın ekran görüntüsü/linkini konuya ekleyeceksin.
Oyunu ücretsiz alabildiğini söylüyorsun, yaptığın adımları anlatabilirsin.
Çok kolay.

Yapacağın şey çok basit.
Siteden "ücretsiz" olan kısmın ekran görüntüsü/linkini konuya ekleyeceksin.
Oyunu ücretsiz alabildiğini söylüyorsun, yaptığın adımları anlatabilirsin.
Çok kolay.

ordan bedava almanın bir yolu var onu söylemeyiyorum anlatmaya çalıştım ama burda yask banlanmak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri