D drkkdeem 80+ Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 17 Ekim 2025 #40 Teşekkürler, işe yaradı her şeyi bilgisayardan yaptım fakat şunu eklemek istiyorum app store kodunu gidin amazon'un hindistan kısmından satın alın türkiye kartını denemedim ama ingiltere kartımı kabul ettiyse türkiye kartlarınıda kabul edecektir.
Teşekkürler, işe yaradı her şeyi bilgisayardan yaptım fakat şunu eklemek istiyorum app store kodunu gidin amazon'un hindistan kısmından satın alın türkiye kartını denemedim ama ingiltere kartımı kabul ettiyse türkiye kartlarınıda kabul edecektir.
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,345 Reaksiyon skoru 2,131 17 Ekim 2025 #41 Yada internetten, hiç bir ücret ödemeden, her filmi ve diziyi izleyebilirsiniz.
W WelleTy 80+ Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 8 Kasım 2025 #42 Merhabalar, hesabı actım her şey tamam fakat türkce dil seceneklileri bulamıyorum. bunu nasıl yapabilirim
Merhabalar, hesabı actım her şey tamam fakat türkce dil seceneklileri bulamıyorum. bunu nasıl yapabilirim